Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kőszegi András naplója


ZSS [33841 AL], gazdája Kőszegi András
2009-10-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/33841
2009-10-31

Ma mindszentek napja van amikor megemlékezünk az egyház szentjeiről és halottakról, mindemelett sajnos a mai nap elaltatattuk a kutyámat zoknit. :(

Zokni egy Szibériai Husky és Középshnaucer keverék kutya volt és 13 évet élt. Ma reggel hoztuk meg a végleges döntést, hogy elaltatattjuk, mert szegény már nemtudott lábra álni és a szabad ég alatt aludt a 0 Celsius fokos éjszakában, mert még a házikójába sem tudott bevánszorogni illetve az antibiotikum sem hatott amit tegnap kapott. Tudom, hogy ez volt a legjobb megoldás különben csak napokig vagy hónapokig csak feküdt volna és szenvedett volna, de a telet semmikép se élte volna tú. Szerintem a mai nap azért is alkalmas volt az elaltatásához hiszen ma mindszentek van. Én nem tudtam végignézni ahogy az állatorvos beadta neki a végső szurit illetve hogy eltemessem hanem apámmal eljöttem az ő lakásába ugyanis amúgyis gyerekes hétvége a mostani, csak anyáék elkértek engemet és az öcsémet, a rituális temetőjárás végett. A vidéki rokonokat a múlt hétvégén lerendeztük.

Zokni a nevét anyámtól kapta mert a lábai fehérek voltak mintha zoknikat viselt volna. Az apja Szasa egy velencei ismerősünk tulajdonában volt, bár tavaly ő is meghalt. Zokni állapota az idén romlott le nagyon ugyanis előtte makk egészséges volt, még nyáron sem gondoltuk, hogy még az idén eljön a búcsú napja még akkor sem amikor már nyáron illetve ősz elején már kissé nehezen járt.

http://i253.photobucket.com/albums/hh77/koszegiandras/Other%20Pictures/Zokni/DSCF0290.jpg

Nyugodj békében Zokni kiskutyám kutyuskám



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat