Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
you

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
you

There's always something
In the way
There's always something
Getting through
But it's not me
it's You

Sometime's ignorance
Rings true
But hope is not in
What I know
Not in me
It's in You

It's all I know

And I find peace
When I'm confused
I find hope when
I'm let down
Not in me
But in You

I hope to lose myself
For good
I hope to find it in the end
Not in me
It's You
It's all I know

http://www.youtube.com/watch?v=EDadO8xKBEQ

nemtudom, most ez lett a kedvenc filmem. majd biztos kinövöm. azért leszedem belőle az összes számot. igazából rájöttem, hogy jars of clay is van benne,amit szintén szeretek. és tök jó érzés, hogy egy filmben minimum 2 együttes van,amit szeretek. vagyis 3. mert mandy moore cry és only hope számát már leszedtem korábban. nem is tudtam, hogy ő színész. és minden elismerésem. mert a neveletlen hercegnőben,szőke hajjal,undok szereppel utáltam, de ebben a filmben.. olyan,mint egy angyal,de tényleg.
és akkor is jó elképzelni, hogy lehet ilyen. persze nem azt, hogy a lány a végén meghal, de akkor is szép történet. és hogy kedvenc számaim vannak benne, így még jobban a magaménak érzem. meghallgattam pár részt szinkronnal. nemtudom, hogy azért, mert eredetiben néztem meg először,és megszoktam a hangjukat vagy tényleg ennyivel jobb az angol. a magyar nem tetszik. de legalább rájöttem bár részre,amit nem értettem eddig.
hogy mi tetszik benne? hogy szolíd. visszafogott. és ráébreszt arra, hogy senki nem ismerhet senkit. hiába tűnik valaki unszimpatikusnak, attól még belül lehet normális. vagy megváltozhat annyira, hogy annak tartsam. lehet, hogy ez csak egy film, de.. annyira felébresztette azt az érzést bennem, hogy boldog akarok lenni. hogy nem érdekel, mit gondolnak rólam. akárki. majd valaki meglátja bennem a jót, vagy a javíthatót. lehet, hogy egy életen át várnom kell és el sem jön, vagy épp az orrom előtt van, csak nem veszem észre. lehet, hogy azt a valakit először utálnám. vagy lehet, hogy sokszor megbánt. nem tudom, de ez a film valahogy azt szúrta a szívembe, hogy érdemes várni, mert valaki majd többet lát bennem,mint amit én magamról tudtam. egyszerűen jó nézni, hogy a filmben megtalálják a boldogságot. hogy a fiú azt akarja, hogy a lánynak valóra váljon az álma: to witness a miracle. és meg is valósítja neki. elviszi az államhatárra, egyik lába itt,a másik ott, és 2 helyen van egyszerre. megépíti neki azt a teleszkópot. elveszi abban a templomban, ahol a lány szülei esküdtek. és egyszerűen megjavul a fiú. normális lesz. mind1, tudom, hogy nyálasnak hangzik. de talán a maci megnézi. hamár neki is ilyen lelkülete van. vagyis neki "romantikusabb", odavan az ilyenekért.. mind1..
én nem akarok senkire semmit ráerőszakolni. igen,beleéltem magam. úgy néztem, mintha veled nézném, hogy mit szólnál hozzá, meglátnád e benne azt, amit én látok. de aztán kiderült, hogy rossz ötlet. és bármennyire is szerettem volna. inkább elengedtem ezt az "álmot". megtartom magamnak, lesz az én álmom, az én elképzelt világom. furcsa, de elég hamar elfogadtam, hogy neked csak szenvedés lenne megnézni.. és többet ér nekem ez a film, mint hogy neked rossz legyen vagy rossz emléked legyen róla.
önzőség lenne azt mondani, hogy rosszul esik, hogy igazából semmit nem tudok tenni vagy segíteni. de ha rosszul esik,ha nem, ezekszerint így van. pedig már régóta próbálok. 3 éve? de ez nem azt jelenti, hogy abbahagyom a próbálkozást. csak hogy végre megértettem, ez nem egy merénylet ellenem vagy egy bántás. ez az igazság, és ha ilyen vagyok neked, akkor ilyen vagyok. sokáig rosszul esett, hogy sztárokat jobban szeretsz, több erőt adnak, és a "semmivel",csupán a létezésükkel segítenek és jó érzéseket keltenek benned és értük érdemes élned. de ha én nem tudok olyan jó lenni, hogy mind ezt kiérdemeljem, akkor csak magamra haragudhatok és nincs jogom Rád vagy rájuk. az élet így hozta össze, elfogadtam.
mindenki elképzeli, vagyis inkább beképzeli magának a másikat valamilyennek és csalódik, ha mégsem ilyen, bár inkább talán abba, hogy elvárja,hogy ilyen legyen és rosszul esik neki, hogy nem úgy cselekszik és viselkedik vele szemben, ahogy ebben az álomképben elképzelte. de ha elfogadjuk, hogy valójában milyen a másik, és egy percre félretesszük az elvárásainkat,feltételezéseinket,akkor megismerjük igazán, és ha még így is tudjuk szeretni, akkor azok igazi érzések. ha csak ezt az elképzelt valakit tudjuk, aki aligha hasonlít az "eredetihez", akkor nincs értelme.

you are my only hope



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat