Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-11-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-11-12

mindjárt megyek fodrászhoz. gondolom hasonlóan "sikeres" lesz,mint az összes eddigi, csak most ráadásul egyből valaki le is fényképezi, hogy el ne felejtsem: UTÁLOK FODRÁSZHOZ MENNI.
remélem időben hazaérek,hogy még tanulhassak a holnapi dogára,mert fél7től edzés is lesz. fántásztik lesz kifestve odamenni edzésre.. nekem egy szemkihúzásnál meg szájfénynél(v max spirál,amit nemigazán próbáltam még úgyh nemtudom h fog kinézni,mert nekem alapból hosszú szempilláim vannak,csak a vége szőke és nem látszik,deha rak rá festéket,akk olyan lesz kb mint a műszempilla...) ne rakjon rám többet. utálom ezt az egészet. már most..

hülye hapsi-.- meg ahogy kifestett a csaj."csúcs" volt.mint egy múmia áá. felét leis töröltettem vele.én csak alulra akrtam egy fekete kihúzást,mi alig látszik..erre cisnált fel is.. fúj.. mind1, a fejem sem volt jobb.. meg h állandóan kinyottszájjal mosolyogjak,mert a felső ajkam olyan mosolyogva,mint egy késpenge.. ez hülye.. holmár?? nemis olyan.. és soha nem mosolygok nyitott szájjal,úgyh sztem olyan unott és mogorva és kényszeredett és "ha ezzel végeztünk kinyírlak te köcsög" fejem lehetett..mind1.. 1 normális képet találjak oszt jóvan. fél3kor mentünk, 6ra értem haza. fél7től edzés. defektet kaptam v vki leengedte a kerekem, eltoltam a mamához és hazagyalogoltam. ésmost nyelvtanozok,de összekéne pakolnom,mert holnap amint hazaérek,egyből megyünk, és hát vmiben kéne lennem vasárnapig. igyekszem géphez jutni,de töriversenyt is megkell csinálnom stb. sziasztok



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat