Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-11-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-11-16

kaptunk lapot, hogy ingyenes H1N1 elleni oltást kaphatunk.. nem kértem. Sztem egy legyengített vírussal a testedben sem egy jó dolog élni.. És akkor okoz komolyabb gondot,ha vkinek alapból gyenge az immunrendszere v vmi.. mind1, nem félek tőle, ha az leszek,az leszek, 17évet el lehet engedni.

van egy nagy hírem
*bűnöző lettél
*volt német óra és te nem voltál és rajtunk keresett a stadler
*szov lógtál
*hihi

hádejó-.-


olyan szép mondja:) Love.. is like the wind.. i don't.. see it, but i feel it.

van 2 szám. most az egyiket hallgattam sokszor. cold- no one. de.. megnéztem képet róluk,meg a klip elejét.. úgy már nem szimpatikusak. de a szám dallama szép.. olyan.. dühös,szomorú,beletörődő,álmodozó,vágyakozó,szeretre vágyó..

rossz..mert a dédim sincs jól.. vasárnap.. alig tudott megszólalni.. vagy 3x elmondta,hogy vigyázzunk magunkra..belegondoltam és majdnem elbőgtem magam, de próbáltam mosolyogni, h ő ne lássa.. és szegény mama,hogy fogja ezt bírni? rossz lehet neki.. én pedig nem akarok egy újabb embert elveszteni..

néha olyan jól esne egy kis szeretet.. bár már megszoktam a sértegetéseket, úgyh nem lelkizek rajta,mint régen,nem jegyzem meg a szavakat,nem hánytorgatom fel,nem kérem számon.. úgyhogy e téren fejlődtem..nem fogok ezekért már sírni..és ha betegség is.. nem hiszem,hogy egy betegség erősebb,mint valakinek a szíve..mint az érzései.. ésha vkiben pozitív érzés van, akkor nem mondd tökre nem fair dolgokat a másikra,amikről tudja, hogy nem igazak és h rosszulesik a másiknak.. mindegy,mindegy,mindegy.. its like the wind..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat