Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-11-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-11-21

hát. negyed 7kor keltem-nemértemeg.
elmentünk.. ott a csabi azzal fogadott, h mivan, nem hoztam cuccot? mire felraktam a lábam, h rajtam a csukám. az első meccsen 3:0ra vezettek,végül 3:2 lett, szóval jól összehozták a végét, hogy ne játszhassak. második meccsen 0:0. az izgalmas volt,nem álltam be. mondom nem cseszem el az ő küzdésüket,pattogós labdával úgysem menne a játék. és a köv meccsen,akikkel döntetlent játszottunk, 3:0ra megverték azt, akivel mi 3:2-t, ezért ők lettek az elsők (ugyanannyi ponttal),és mi nem jutottunk tovább,megjegyzem,veretlenül.aztán hazajöttünk, már 11:11kor itthon voltam.. talán jobb is,mert kidőltem az ágyra és most,15:48kor keltem fel. Kedves pocikám hülye. Úgyhogy anya rágja a fülem,hogy ebédeljek. De nincs kedvem most borsóleveshez.
Most is álmodtam, nyálas lett a lepedő, pedig nem is volt benne csókjelenet. Csak ilyen titokzatos izé.. mgtaláltunk vmi ókori akármicsodát. olyan volt,mint egy híd, díszített szélekkel, de csak a két széle volt meg, középen semmi. Először ez egy csarnok falait kötötte össze, mint egy röplabdaháló,csak magasabban. Aztán vmi olyasmit mondtam, hogy a történelem most újrakezdődik? Aztán már szabadtéren voltunk,és a "lyukas" híd alatt víz volt. középen inkább mocsár. És egyszer kövek között ugráltam vhogy, de letörött és estem a kőtáblával együtt, aztán arra gondoltam, hogy a vízben aligátorok vannak, és megesznek táblástul, aztán meg arra, hogy jólvan, nem is esek annyira bele, és már kint is voltam. Szóval én alakítottam az álmom:D Aztán a vízbe kerültünk, ott volt egy rája v mi.. Akkor már tengerféleség volt, vagyis tisztább. Akartam szép kagylót, de nem találtam.. Aztán vkit én rántottam vissza,hogy ne sodorja el a víz, utána meg ő engem. Volt ott csapattárs,osztálytárs,mindenki:D szóval ilyenn hátborzongató izé volt..

Kedves, eddig még nem értesített családtagok,
mivel valamilyen rejtélyes úton-módon elkezdett kiszivárogni az információ, ezért ezúton tudatjuk mindenkivel, aki a virtuális térben elérhető, hogy valamikor a nyár folyamán esküvőre vagytok hivatalosak
Puszi
Orsi, Krisz

:)))

elvileg júniusban lesz és pesten,remélem az érettségi után.. és meghívják a londoni családot is,akiknél babysitterek voltak:) kiv vagyok a gyerekre.
és igazából örülök,hogy összeházasodnak. ésbiztos, h normálisan fogják majd nevelni a gyerekeiket. hogy miért vagyok ennyire biztos? mert mindketten normálisak, és az orsit is a világ legjobb nagypapája nevelte,szóval:)

ma már ma van, de nem írok új naplót..
megnéztek az utcában valami házat.. a mamának.. és megint egy hülye önző vagyok,mert sokkal egyszerűbb lenne,ha itt lennének 1 percre, és könnyebben tudnánk átmenni segíteni meg minden.. de nekem az a ház.. mióta a Papa meghalt.. olyan az egész ház, kert, udvar, mintha ő lenne.. emlékszem, régen hol állt, mit mondott.. és már minden vasárnap fél 1kor ez fog eszembejutni.. ebédkor anya mondta, hogy fél 1.. és bejött sírva.. akkor nem tudtam elsírni magam, mert néha magamban beszélek hozzá,hogy " Papa, nem sírok, te most itt ülsz mellettem,ugye?:) tudnál vmit csinálni,hogy ne legyek ilyen rosszul? ".. és most, hogy egyedül vagyok, mégis sírok.. kiskoromban sok időt töltöttem ott.. emlékszem, fürdés után a mama mindig behintőporozott és piszkosul élveztem. ésha este kimentem wcre,akkor a papa tuti ébren volt még és vmi sportot nézett a tvben. reggel a ruháimat odarakta a kályhához, hogy melegen bújhassak bele. a "disznóólban" voltak játékok, azzal homokoztunk meg minden.. a "gyerekszobában" volt egy dobozban legó,mindenféle érdekes tartozékkal, egy csomót játszottam vele.. szóval az a ház nagyon sok mindent jelent nekem.. és ha a Papa még élne.. akkor könnyebben megbarátkoznék a gondolattal, hogy esetleg elköltöznek.. de így már nem.. így már fáj, hogy egy idegen lakás lesz helyette, a Papa nélkül.. tudom,hogy önző vagyok.. de akkor is olyan rossz érzés az egész gyerekkorom eldobni.. és belegondolok, hogy szalagtűző,és hogy ő nem lesz ott.. annyira jól esett obinétől, hogy "nagyon szeretett és a szeme fénye voltam".. györgyitől, hogy "úgy beszéltetek egymással, mint a barátok".. és most látom, hogy már a dédim sem marad itt sokáig.. Papa nekem egy biztos pont volt. Soha nem tudtam elképzelni a halálát. Még most sem fogtam fel és soha nem is hal meg a szememben.. És miután ezt a biztos pontot elvette tőlem Isten, megmagyarázhatatlanul érzek.. mintha egy "hagyma" világban élnék.. és elkezdték lefejteni rólam a hagymaleveleket.. és ha az elsőt leszedik, már nem tudsz bízni a világban, nem vagy olyan erős, egyszerűen értelmetlen lesz a létezés és minden percben a következő csalódástól félsz.. most valahogy olyan,mintha tényleg vége lenne egy szakasznak az életemben.. nem nőttem fel, csak a gyerekkorom tűnt el.. mintha azt egy másik ember élte volna meg,nem én.. és mindenre bizonytalanul,félve nézek,tartok mindentől.. már semmi sem lesz ugyanaz..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat