Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Babácska naplója


BabaésLala [337103 AL], gazdája Babácska
2009-11-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/337103
2009-11-23

Megint itt!

Mai napom igen fárasztóan telt. Proszeminárium dolgozatot írtam. Remélem jó lesz, csütörtök körül be is adom a tanárnőnek. Mindig így telnek a napok... elég szürkék, de legalább tanulni van időm. Remélem Te is jól vagy, és sikeresen le fogsz diplomázni decemberben. Ha jól emlékszem, akkor azt mondtad, hogy akkor mész. Szorítani fogok érted.
Még mindig sokat gondolok rád, és sokszor megnézem az oldaladat, a mesterszonettek jelentését nehezen bogozom ki. :) Nem vagyok költőien jó, igaz, hogy az elmúlt hetekben igencsak sok verset írtam, melyek részben hozzád, részben csak úgy, az ismeretlennek szólnak. Egyszer talán még lesz alkalmam megmutatni neked.
Annyira foglalkoztat a találkozás utáni vágy is, de egyszerűen tudom, hogy az főként neked nem lenne jó. Ezért inkább nem szólok, nem hívlak. Pedig írtad, hogy várod, hogy újra írjak, hívjalak stb. Babahangom azóta sem változott és a bőbeszédűségem sem. Még mindig a régi vagyok, kivéve egy két dolgot. Mint például azt, hogy felszedtem néhány kilót, "kisgömböc" lettem. A hajam elég jól megnőtt, már nem olyan rövid, mint júliusban. :) Anya nap mint nap felhoz Téged, mondja, hogy úgy beszélgetne veled, amivel én is így vagyok, de nem lehet, nem akarom, hogy fájjon neked.
Jó lenne hallani a hangod, vagy akár találkozni veled. De nem tudom mi lenne, nem tudom hogyan reagálnál rá, vagy akár én is. Szerintem a júliusban történtek után nem is akarsz látni. Egy valamit elmondok: most, így visszagondolva arra a megállapításra jutottam, hogy akkor nem gyengén össze voltam zavarodva. A "megcsalós" miatt is, de csak hogy tudd, nem mentem vissza hozzá, elfelejtettem egy életre. Nagyon csúnya dolog volt tőle, és nem tudtam megbocsátani neki. Érzem, hogy te sem tudsz nekem. Én jóval "szemetebb" voltam, megbántottalak sokszor. Te is engem. De neked egy "hibád" volt: túlságosan szerettél, amit én nem érdemeltem meg. Túlságosan ragaszkodtál, én pedig ezt nem díjaztam. Lazaságra vágytam, fiatal voltam, éretlen, gyerek. Igaz, ezekben sokat változtam. Megmaradt a humorom, csak visszábbvettem belőle. Muszáj volt. "Változnak az idők, vele változok én is" című nóta nagyon igaz rám. :) Ez a sora mindenképp. Tetszik a The Rasmus: Justify című száma is.
Jaj, de jó lenne, ha egyszer rájönnél erre a teveoldalra, és elolvasnád a sok "gagyogásaimat"! Jaj, ne, megint kezdek rosszul lenni. Utolsó levél...

Megyek is máról... Good night All!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat