Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-11-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-11-24

naplóm vége:))) <3


kuci: azok sem kénének oda
vivike köszi h Megint szóltál h nem jössz suliba..
szerencséd h felhívtál:@
"háát,ma nem voltam suliban.." micsoda hír..:P

kész vagyok. mármint agyilag. már kb minden percben az estét várom. vagyis inkább azt, amikor alszom, mert előtte ált bőgök egy sort mp3am társaságában. olyan fáradt vagyok.. de nincs időm pihenni.. hallgatom h ki hány filmet néz meg délután, énmeg..
hazaértem 4kor. beraktam a sütőbe a sütit,mert éhesvoltam nagyon. fél 5kor leültem tanulni. elkezdtem a matekkal. vagy 3 résznél rontottam el. rossz oldalt számoltam, nem raktam rá a 10%ot, térfogatot számoltam felszín helyett.. kicsit szétszort vagyok mostanában..szóval kezdhettem előről.. aztán vivikém felhívott.. utána csináltam magyar faktra a versösszehasonlítást.. most van 19:01.. szóval kb egy óra volt ez is. és akkor most megyek még csak törizni. amiből annyi évszám és hely és fogalom és személy van bemagolandó, h lövésem sincs, mikor megy bele a fejembe.. rengeteg.. 1914től,1990ig.. még jó h csak egyetemes.. bár ha már ebbe belehalok,mi lesz érettségin.. na mindegy,most ez a panaszlistám aktuális első helyezettje. sztem csütörtökön kihagyom az edzést. igaz, tegnap nem volt, de nemtudom megcsinálni,hogy holnap 8órám lesz,aztán fél6tól 7ig edzés, alias 3tól 5ig tudnék tanulni. csütörtökön ugye matek 135percest írjuk,szóval holnap kéne matekoznom.. de csütörtökön akkor tovább maradunk a suliban, aztán pénteken is írunk matekból,arra is kéne vmit, de töriből is, és este 6kor mehetnék edzésre 8ig.. szóval ennyi idő nem elég.. úgyh holnap megyek,és csütörtökön nem. asszem. muszáj beáldoznom a fociból is,egyszerűen fizikai képtelenség végeznem mindennel. és mi lenne, ha még óráról órára tanulnék.. arra időm se lenne:S és elv órarend változás lesz,csomó 7órával és csomó lyukassal.. és elmehetnek a.. ODA,ha ezt tényleg megcsinálják,mért velünk kell kicseszniii??!!! Nem fogok 7. óráig ott dögleni mondjuk 2-3 lyukasórával,az is biztos+!! a mostanit megszoktam, változtassanak a kicsikén bakker... nehogymár az én délutánom csesszék el, mikor ők úgyis csak lógnak meg mászkálnak,pasiznak,csajoznak,filmeznek,lézengenek délután! nekem meg tanulnom kéne bakker.. fú...

Milyen jó emberek vannak. Délután hívták anyát, hogy feltétlenül hívjon vissza egy számot. Azt hittem, valami sürgős dolog. Egy tolnai újságíró volt. Hogy megmondja, 2001-ben írt egy cikket a Papáról. Anyáék nekiálltak megkeresni a sok tolnai hírlap között, apa még azt is elfelejtette közben, hogy focizni kéne mennie, úgy pattant fel, mikor csöngettek érte. De meglett. Nagyon aranyos írás. Van egy 1971-es kép, amikor a diákjaival van. Sok cigányt tanított, és..: " Tudod, hogy tanultuk a matekot? Úgy, hogy spanszliztunk. Mennyi kell még a 66-odhoz? ":) mindig a legszegényebbeket tanította..
"Egyszer lábra kapott egy pletyka, hogy elkészülök menni. Egy délután beállít hozzám egy apuka, a legszegényebb tsz-dolgozókk egyike és a következőkkel hozakodik elő: nekünk sincsen sok, de egy-két mázsa búzát megajánlanánk tisztelettel, csak nagyon kérjük ne hagyjon itt bennünket". asszem ez mindent elmond..
" A múltkor fel akartam adni a vasúton egy kukoricamorzsolót. A vagonnál nagyon nagyot kellett volna emelni, többen is ácsorogtak a közelben teljes közömbösséggel, mire két cigánydombi Kovács fiú került elő. Majd mink tanító bácsi, csak álljon félre! Nagyon jól esett"

" Vagy amikor úgy nézett ki, hogy elveszi a tsz a szolgálati lakásomat. Egy onnan származó ávós százados - nem v olt nagyobb hatalom ott akkor - egyetlen telefonba ordítással " mit akarnak maguk a mi tanítónk házával?!" - pillanatok alatt mindent lerendezett. "

És a legjobb:) :

"De mielőtt még belemerülnénk ebbe, csörög a telefon. Évi, a lánya az. Szintén tanítónő.
- Köszi, hogy vigyáztál rájuk - hallom kiszűrődni.
- Szívesen.
- Az unokákról volt szó?
- Igen. A fiaméi Sopronban laknak, őt és a családját odavezérelte az élet, de a lányom és övéi itt vannak a közelben. Közülük még nekem is jut egy kilencéves. Ő a legkisebb. Minden délután együtt tanulunk. Ő az utolsó osztályom."

:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat