Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
you've been given innocence

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
you've been given innocence

12.12. semmi kül.. pedig szerencsenapnak kéne lennie. de nem az.

elkell vinnem majd orvoshoz Pocakot. apa montdta h lefogja és nézzük meg h mi van a szájával,mert sokat "nyáladzik" és hogy gyenge.. énis részevettem h fogyott és kevesebbet eszik, de kicsit örültem, mert régen meg nagyon nagy volt a hasa,alias felvolt puffadva, merthát gyerekei nem lehetnek június óta.. és sztem az a baj, hogy tök nagyok a szem?fogai.. és szerintem ettől nem csukja össze a száját,azért folyik a nyála mindig és ezért eszik kevesebbet.. úgyh most megnézem a neten,mekkora egy norma macskafog, és majd elviszem az állatorvoshoz,hogy vmit csináljon vele.. meg van seb is a szája mellett vagy mi az:/ apa mondta, h majd ő lecsípi,mert h a nyulaknak is csinálta,ha túl hosszú volt a foguk, de mondom inkább nem, lehet csak árt vele.. mondta h mért,akkor inkább kifizetek 5000t v akármennyit érte? hát mondom INKÁBB. akkor legalább gondolom megnéz rajta mindent,ha esetleg van még valami baja ezenkívűl.. de örüültem,mert ma a hordóból jött ki, és eddig nemláttam bemenni már jóideje,raktam be új ruhát,hátha vizes és azért nem megy be.. de bement:) jaj Pocak remélem "csak" ennyi a baj és csinálnak vele vmit és jólleszel.. meg akkor már a szemét is megnézhetnék, az sokszor csipás és csúnya

hé: macskanátha (orrfolyás,prüszkölés,szemváladékozás)

néztem róla egy videót h bevittek egy macskát ilyennel.
kap csomó szurit,meg a szemébe kell csöppenteni. plusz ha még a szájával is kell vmit csinálni.. lehet a fogával nincs is semmi,csak ez a nátha.. néztem árakat a neten,hát lehet tényleg ezt kéne karácsonyra kérnem,elég durvák..


pokerpokemberlove

facebookon találtam egy csomó képet martyról és végre a feleségéről is. kicsit vietnámi beütése van olykor-olykor, de egyébként tök szép:) és van egy kép,ahol szemben állnak (esküvőn) és marty énekel neki:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat