Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
innocence again

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
innocence again

voltunk bevásárolni. hűha.
ha jól számoltam,akkor 16309-et költöttem az ajándékokra. és még a dédinek nem is találtam semmit.. de a többieknek asszem megvan. szóval kicsit túlléptem a tervezett keretet,de nembaj,erre spórolok mindig úgyis:) meg addig örülök,amíg van kinek venni:/ (a Papával álmodtam.. vmi háború volt és elbújtattuk a szekrénybe, meg rápakoltunk ruhákat stb és egy tök kis szekrényben elférto.o nemtudom h őt mért rejtegettük,de majdnem lebukott és akkor vmit elkezdtem hablatyolni h eltereljem a katona figyelmét..)
mondjuk volt pár baki..pl h a krisztiánnak (mert ilyen jófej is csak én lehetek h veszek neki,dehát ha már eljön,meg féligmeddig rokon is lesz((anyáék gyermekeink egészsége c.könyvet vettek nekik meg a katiéknak is,tuti szakadni fognak a röhögéstől,h még nemis volt esküvő,demár ilyen könyvet kapnak)) ) vettem egy ilyen óriásmilkát,mert semmi 5letem sem volt,lövésem sincs h mit szeret.. aztán utána bementünk a könyvesboltba,és ott is vettem neki focis naptárat.. de akk a milkát majd a karcsi megkapja sztem névnapra h ne essünk túlzásokba:D v én lehet nem,nemtom.. vettem csomó könyvet (nekik), de tökjó, ilyen 3000s könyvek felére levoltak árazva.. úgyh nóri is,karcsi is,meg apa is kapott könyvet.. előtte meg a nórinak is vettem már töksokmindent,szóval van amit átcsoportosítok:)
tökjófej volt az eladócsaj, mert mondtam anyának h ne nézzen oda,mert akkor húzta le,amit neki vettem (külön kocsival is mentünk be),és akk mosolygott,meg gyorsan odaadta a kezembe:)
aztán kaptam egy sapkát, egy inget meg egy gatyát,vagyis ezt vettem az ajándékpénzemen. vhogy ilyen hosszúlógósing mániás lettem.. sztem ez olyan,mint egy kismama ruha:D de akkor is tetszikO_o sötétkék, felül kicsit "gumis",szal össze van húzva, lent meg bő és jóó hosszú,nemlesz kint a sheggem:G a gatya meg szürke és elv pamut,pedig tiszta farmerhatása van:D
megg. karácsonyra és névnapra egy mp4et. mert az én kis drága mp3am eléggé felmondja mostanában a szolgálatot (lásd arra az Istenért sem tudtam felrakni a mess of me-t, mostmeg az mp4en hallgatom). nem azért kértem újat,mert gáznak tartottam (jórégi volt,lefestettem fekete lakkal is stb:D), hanem mert egyszerűen nem váltott és ha előre akartam léptetni,akkor hátrament, vagy 2 szám között váltogatott,csomó számnál bad songot írt ki,amiket korábban engedett felrakni,kikapcsolt magától.. de megkapja apa,ő úgyis ilyen szövegeket hallgatna rajta.. bár ez az mp4 tök nagy, és nemtom h fér be a zsebembe ha tekerek stb..
na. én egy olyen 8-9ezreset akartam,pont jó karácsonyra meg névnapra, 2gigásat h ráférjen egy film meg zene. de apa rámtukmált egy tök drágát. h "nekem megérsz ennyit"blabla, meg h akkor már jót vegyünk meg ilyenek. töknagy a képernyője, de én inkább zenét hallgatnék rajta gyakrabban,mint filmetnéznék,szal nekem tökéletes lett volna olyan pici.. ráadásul a kedves hapsi egy szóval sem említette h érintőképernyős-.- beraktam a telepítőcdt. aztán telepítenem kellett új officet h megtudja nyitni:@ aztán odavan írva h gyengéden érintsük stb.. de ha csak hozzáérek,nem csinál semmit, jól bekell nyomon.. szal sztem halálra van ítélve..elég gyorsra.. emg h használjon védőfóliát. honnan szüljek,ha nincs rajta???-.-" meg az akksiját sem tudom cserélgetni,mivel bevan építve,szal ha lemerül,akkor viszlát..
de am örülök,csak tényleg félek h elfogom rontani meg a retkes kezemmel fogdozom és h minek kellett ilyen drágát:/ ja meg hangszóróval is szól,mármint ha nincs bedugva a fülhallgató,szóval majd én is keménykedek a zenémmel,ezt megszívtátok.
olyanjóó illatú gyertyákat vettem^^ 4félét,mindegyikből 4et, h orsi,kati,nóri meg nekem is maradjon szagolgatni.. darabja 79 úgyh:F
pocaknak is vettem tányérkáát,abban vittem ki neki a megmelegített,felvágott húsleveshúst h megtudja enni.. hnap lehet lemondom az edzést h elvigyem..csak vkinek elkéne velem jönni,mert nemtudom h hol van az állatorvos.. elvileg van 3 is, egyiket sem tudom.. akartam még neki venni vmit,mikor megláttam az állatosrészleget,csak aztán belefeletkeztem az ajándékkeresésbe és elmaradt..

áháá. a körmömmel kell nyomkodni,tudokén. még jó, h nem rágtam le már jóideje:D
felraktam a walk to remembert.. nem játsza le.. aztán a görögös videót meg a porcelain heartot.. azokat nem rakta be se videókhoz,se zenéhez se képhez,csak az összesbe látom és nemtom megnyitni.. most átraktam a filmet.. vagyiis winamphoz társítottam,hátha így jólesz.. ha nem,akkor :@@@@
kisem tudom kapcsolni-.-.-.-.-


picii Pocaaak.reggel kapott tejbeáztatott kenyeret kis sóval..h megtudja emészteni..tegnap olvastam róla h hiába imádják,nemtudják megemészteni és hsmük lesz tőle.. de hát vízzel meg nem eszi meg.. szóval evett,de sokat hagyott.. aztán adtam neki főtthúst,és megette úgyh vittem ki most este neki még egyszer,akkor is elkezdte enni:)

semmi bőgnivaló nincs a pókemberben.. de amikor a maynéni (nemtudom h írják) bement peterhez,és mondta, hogy "ma látott téged" "szeretted őt és ő is szeretett téged.. tudta, hogy nagy dolgokra leszel képes".. na hát akkor.. ugyanezt fogom érezni szombaton.. és ballagáskor..és diplomaosztón..és mindig.. csak az nem biztos,hogy énis olyan dolgokra leszek képes,amelyeket remélne tőlem..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat