Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2004-2010

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2004-2010

mitmondjak?:) sokminden történt, és fáradt vagyok,meg minden..
najó..
sikerült odaérnünk.. nagyon esett a hó (most is tök szép, rengeteg van, és nincs is hideg, + ezerrel süt a nap:) ). az ofő be sem tudott jönni a szalagtűzőre:S hát,mindegy..
blabla,aztán felmentünk a rajzterembe. igazán kitettek magukért. 1 darab süti, meg pár pogácsa *.* pedig nem is ettem otthon:@@@ igazgató mondott egy kis beszédet,aranyos volt. ott kameráztak,miközben ettünk-.-
aztán lementünk.. bevonultunk az aulába..volt vers (pont a pösze csaj mondta, a "fffvízió",hallottam vivike,mikor mondtad, alig bírtam ki röhögés nélkül:v tudom h nem tehet róla, de mért pöszével mondatnak verset?O_o),aztán a mese:O már letörött a lábam,mire vége lett.. aztán a peti mondott egy szöveget,réka is (igen, az asztalon-széken-lépcsőn alvás anno),meg a szabolcskáné. akinek a beszéde őszintén szólva,nem tetszett. nem is tanított minket, úgyh max a "Jóhírünket" hallhatta eddig, gondolom mi vagyunk a feketebárányok és ezért volt (számomra) olyan negatív hangvételű a szövege..
aztán jött a tűzés. "segítsmár vica bakker ezt hogy kell áá" -kittike. :D
aztán az est fénypontja, az apa-lánya anyja-fia tánc.. előtte 1 percben tánctanfolyamot tartott a bátyámxD apa azt mondta h jó a ritmusérzékem, de sztem ez nem függ össze a tánccal:D mármint,nem szeretek, sőt, utálok, a ritmusérzékem meg eddig is jó volt, fuvoláztam,szolfézs,néptánc,ettől ált kiszokott fejlődni.. alig vártam h végelegyen.. UTÁLOK TÁNCOLNI.
aztán felmentem anyáékhoz.. kaptam mamától egy - már amennyire értek hozzá.. - ezüst karkötőt.. szép:) bár nem szoktam ilyeneket hordani, de akkor ezt majd fogom. bementem az osztályba, éppen öltöztek a lányok, engem meg elkapott az igazgató h kéne a tvnek interjút adni és akk ha már úgyis értelmes vagyok meg tanár akarok lenni,akkor csak jöjjek.. mondom tnő ez nagyonnem jó ötlet:@ össze vissza motyogtam.. most ilyenekre mit mondjak h mit jelent nekem a szalagtűző? a naplómban sem tudom megfogalmazni igazán,akkor ott, 2 mp alatt? fú.. ha ezt leadják, akkor vkit nagyon megverek.. mért kell leégetni????????????!!!!!!!!!!
aztán táncoltak. szép volt. bár a felét láttam csak,mert kamerával vettem, és a korláttól csak a fele látszott, ráadásul begörcsölt a kezem,mire vége lett:v egyszer a kamerát figyeltem,aztán néha lepillantottam h láttam őket "élőben" is.:)
ésss kkéész a bébitabló,ügyesek voltatok:) báár az ofőhöz beírni h "Igazoláás?",kicsit durvaxD
a stróbl tanárnő is elakart vinni táncolni.. utálom,ha olyat rámakarnak kényszeríteni,amit hihetetlenül ki nem állhatok.. és nembírta felfogni-.- mondtam, h a vivike megsértődne, mivel vele sem táncolok soha, ésha táncolnék valaha az életben, akkor ő lenne az első,akivel. akk mondta h odamegyünk hozzá és úgy*.* elhúzta tőlem a széket.. akk leguggoltam és belekapaszkodtam a korlátba.. akkor elkezdte leszedni róla az ujjaim.. és guggolva húzott tovább.. de aztán csak nem bírt elvinni erőszakkal:G mondta h " akkor megbuktatlak,ha nem jössz".. mondtam h JÓLVAN!!!! xD néztem, h táncoltat.. 2x ellök, aztán pörget, 2x ellök, pörget,kicsit fárasztó lehet:Ő xD bírnám,ha hanyagolnának ilyen téren.. örüljenek, h kb 10ig ott voltam.. meg mentem volna haza,hülye maci meg elvitte a fényképezőm és kamerám (ja, előtte odamentünk a tanárihoz és kértünk vmi innitxD és a stadler meg pálinkás t.úr kihozott kólát meg mirindát,úgyh szépen bmentünk a takarítóiba v mi annak a neve, leültünk,láb fel a székre, avonos újságot néztünk-szagoltunk meg "ittunk"xD szóval ott tartottam.. h akartam hazamenni,és lementem a cuccaimért h adja vissza.. erre nem adta.. aztán úgy megszorította a kezem a hülye műkörmös kezével h azthittem meghalok.. és nem engedett el a szám végéig.. persze volt vagy 10 perc:@ de háháháháháhá nem táncoltam,csak mentem:G engem erre senki nem fog kényszeríteni, e.n.n.y.i.h.
aztán hazajöttem. nagyonnagy volt a hó, de nem ázott be a félcipőm,sőt,nemis fázott a lábam, pedig csak 1 harisnya volt a gatya alatt. hazafelé még fényképeztem,mert gyönyörű volt az utca, amikor a hópelyhek megcsillantak a fényben,mint a gyémántok,uh.. de a képek nem tudták visszaadni:)

nórii.... : és szépen fel voltál öltözve és a sminked is szép volt - de mostmár lemoshatod
hát fú :@ lemostam én, de most tehetek róla h a szemceruza nem egy könnyű eset? az h úgynézek ki,mint egy depressziós,kit zavar?

nosztalgiáztam és ezt találtam: "papám: ...és jó egészséget és jó férjet kívánok.. mamám: de azt nem most!!! :) "


húde faxa. elsejétől lejár a net meg tv, és vmi kedvezmény is, szóval ami most van, az rohadt drága lenne.
úgyh apa olyat akar rendelni, h lesz kb 10-15 csatorna (jó szarok*.*), és az eddigi 6144/768-s net helyett 1024/128 -s. hát imádni fogom a tetű netet. ha vmi idegbeteggé tesz,az a lassú net.. és ha majd tételeket kell keresgetnem stb, akkor mégjobban megfog ölni. ez kb olyan lassú lehet,mint a gimis net, és ott 3/4 órát is alig bírok ki netezéssel,annyira szörnyű. hát örülök neki,tényleg.. és a normális netes csak ilyen extraextraextra kábeltvs csomaggal lehet megrendelni, amiben meg van 56 csatorna.. röpke 10ezer forint? zsír
Az itt közölt le és feltöltési sebesség az elméleti maximum értékek. A valóságban ettől eltérő értéket is tapasztalhat
ááááh, szóval még ennél lassabb is lehet?*.*.*.*.*



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat