Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lujzi naplója


Rudolf Gergely [48045 AL], gazdája Lujzi
2009-12-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/48045
2009-12-20

olyan hülyeség ez a teveclub egyébként...
Most nézzük azt, hogy ismerkedés. Ha akarod ha nem, megismerkedsz emberekkel, olyanokkal, akiket kedvelni fogsz, és olyanokkal, akiket nem fogsz. Ez utóbbi kínos helyzeteket teremt elő, noha még nem volt részem ebben. Eddig csak jófejekkel találkoztam, vagy én vagyok kicsit naiv. :P
Egyébként azért van a fiútevémnek fiúházastársa, mert én lány vagyok, és a házastárs gazdája meg fiú. Dávid fontos számomra. Ő az a tipikus rosszfiú, akit az ember lánya meg akar nevelni. Én nem akartam megnevelni. Leordítottam a fejét ha azt kellett, és borogatást erőltettem a homlokára, mikor kézzel-lábbal tiltakozott ellene. Én vagyok az egyetlen az életében, az egyetlen ember, akire számíthat. Én meg nem fogom, nem is akarom cserbenhagyni. Amiken ő keresztülment, amin most keresztülmegy... Emberi ésszel, amíg nem éled át, és nem is kívánhatja senki, hogy bárki keresztülmenjen ezeken a dolgokon, ez felfoghatatlan... Rosszabb, mint az, hogy egy barátod öngyilkos akar lenni, és szenved magától. Dávid története tragikus kimenetelű. És aggódom mert 3 hete nem láttam, és nem tudom mi történt vele. Remélem úton van hazafelé. Vagy tényleg, hogy dolgozik. De akkor is mindig ír, és nem ír...Aggódom, mi tagadás. Plusz öcsém is lázas, én se vagyok topon, tegnap meg Sanyi hívott, hogy kocsiban van, hóvihar van, és nem lát semmit. Hát ez már sok volt. Pánikrohamot kaptam. Csitítgatott: Eszti..Esztikee...mosolyogj!
manipulatív...
Ez nem egészséges. Ha hallom a hangját, azt a mély zümmögő hangját... Nem tudok gondolkodni tőle...Egyszerűen megmámorosít, megrészegít...Már mikor legelőször beszéltünk telefonon. Elképedten mennyire isteni hangja van. Szexi hangja van, kifejezetten szexi. És csak az ő hangja járt a fülemben. Pasim mellett...most tisztul ki előttem minden, hogy már nincsen. Hogy mit is jelentett nekem Sanyi akkor, mikor még együtt voltunk Gyuszival. Hogy nem nyílt ki a csipám...Mégis jobb így, jobb most, sokkal jobb, mert tegnap életemben először elégetdett voltam az alakommal, végre szexisnek és vonzónak éreztem magam. És ezt semmilyen körülömények között nem fogom feladni. Én egy jó nő vagyok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat