Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đ!@ naplója


Kiskomikus8 [276654 AL], gazdája Đ!@
2009-12-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/276654
2009-12-01

Egy felemás nap, kettős érzésekkel, tanácstalansággal, szomorúsággal, pillanatnyi örömökkel. Vagyis ilyennek láttam akkor. Most már azt mondom, az egész, úgy ahogy van felejtős... Úgy gondolom jobb erről így távlatból írni.
Hogy miről is van szó? A szakestünkről. Azaz, az Andragógia és Kommunikáció-Médiatudomány Szakestről, ami valami okból kifolyólag mindenkiben csak andragógia szakestként maradt meg. És a kommosok? Le vannak ejtve? Na sebaj, ez legyen a legkisebb problémánk. Nem szeretnék erről hosszan mesélni, mert nem ér annyit, a lényeg, hogy egy bemutatkozó műsorral kellett készülnünk, amit valljuk be egész ügyesen összedobtunk meglehetősen rövid idő alatt. Egy szórakozóhelyen került sor az előadásra, majd a bulira (ezt inkább nem minősíteném...de lehet, hogy az volt a baj, hogy még túlzottan élt bennem a bál...nem tom) Szerintem a probléma ott kezdődött, hogy ez a hely nem volt alkalmas a szereplésre, másrészt úgy volt az egész beharangozva, hogy fúú de sokan lesznek, akik kíváncsiak ránk... Hát inkább nem szeretnék tippelni, hogy mennyi volt az a sok. Na röviden az estéről: nem szeretem ha nem kíváncsiak rám, nem szeretem ha Kerülőnek nem tetszik a műsor, nem szeretek veszíteni (mert ugyebár az andramókusok nyertek a "csatában"...mondjuk igazából nem bánom, hogy nem vagyok képben ezekben a hülye disco számokban, mert hogy volt egy játék ahol azokat kellett felismerni...hát büszkék lehetnek magukra. xD Ebben az egyben ők a legjobbak. Gratu!) nem szeretem ha bántják, akit szeretek (na ezért harapni tudok, de nagyon), nem szeretem a sok részeget, a pia hatása alatt álló "átváltozott" srácokat (köhömm...nem részletezem), nem szeretem a tucctucc zenét, a tumultust, a füstös levegőt, azt hogy a végére szinte már csak ketten maradtunk a csoportból......NEM SZERETEM A MEKKELEKET!!!!
Hogy mi volt jó az estében? Hát...mondjuk én személy szerint élveztem a szerepem, (csillag születik zsűrijében Szonjácska... =)) Maac meg fantasztikus volt mint Maris nyanya... :D Boldog 220 felettet. xD Edó, mint Gálvölgyi...vagy vmi ilyesmit játszott...már nem is tudom mi volt az a VALAMI. :P Jah meg a póló sem volt olyan rossz, bár nem ért annyit. Hát...volt egy kis idő mikor jól éreztem magam, de nem tartott sokáig.
Kb. 3-ra értem haza...leléptem Macámmal, aminek kifejezetten örülök...egyáltalán nem bántam meg, sőt szerintem a lehető legjobban cselekedtem. Miért is maradtam volna egy ilyen...Ááá hagyjuk.
Otthon kitört belőlem a sírás...igen, nem tagadom, miért is tenném. Egyet mondok csak: 1x Csabi? Neeeeeeem. 1000x Maac. Szeretem...szeretlek. :)

Na nem is ragozom tovább, de azért az est legjobb mondatát megosztom veletek: (ami persze az én nevemhez fűződik :P)

Macámmal ültünk egy fotel tetején és néztük a tömeget. Mintha kívülről szemléltük volna az eseményeket, mintha nem lettünk volna része az egésznek. Erre én Maacra néztem, és csak ennyit mondtam: "Te, Mi mi a fenét keresünk itt?" Rámnézett és ezt felelte: "Na ez egy jó kérdés...fogalmam sincs." És felnevettünk. xD

Hát a mai napig nem tudom, hogy mit kerestünk ott, de egyet tudok: soha többet ilyen helyre... 4EVER BÁL ♥
Ez az este csak megerősített a hitemben...erre azért jó volt. (:



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat