Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lujzi naplója


Rudolf Gergely [48045 AL], gazdája Lujzi
2010-01-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/48045
2010-01-04

BoldogÚjévet persze mindenkinek!! szerintem nem tudom, a 2 meg az 1 jó szám. de a 0, meg a 20 meg a 10.... kiütik egymást na mindegy, ennyit a számmisztikáról,más dolgok jobban aggasztanak. Nem beszélek veled!! mert AZT mondtad!! és te se beszélj nekem arról, hogy te mit beszélsz vele, magánbeszélgetés, nem akarom tudni. Tényleg, beszéltetek? beszéltetek. Akkor beszéljetek. De ne mondd hogy mit. Mert nem azén dolgom. És úgy érzem, hogy most te AZÉRT csinálod ezt, amiért, ami AKKOR volt. Nekem nem kell tudnom,hogy mit beszéltek.Eddig sem mondtad el. Nemkell nekem részletezd. És látod, ezért sem beszélek. mert benned még van sérelem. És mert még bennem is Amiatt, amit mondtál. amiKET mondtál. Neked sincs róla fogalmad, mint ahogy nekem sincs rólatok. De arról sincs fogalmad, hogy mivel vádoltál. Nem volt igazad benne. Én ludas vagyok benne, nagyonis, sőt, én okoztam az egészet. De én az okozója vagyok, nem az elrontója. Nem miattam lett vége. Hanem miattam voltatok együtt egy kis időre. Nem volt igazad. Nagyon a lelkembe tapostál. Jobban,mint valaha bárki. Mert TE vagynekem azEGYETLEN . És most úgy érzem, túl elhamarkodottan ragasztottam rád ezt a bélyeget.

Ezt meg kell beszéljem valakivel, mert addig nem tudok túllépni rajta. De attól még ugyanúgy nem fogok tudni veled róla beszélni. Mert szerinted is mákos vagyok. Tudom mi rejtőzik a szavaid alatt. Ismerlek azistenért.
Te is szeretnéd őt.Vagy egy olyat mint ő. Biztos van olyan mint ő még egypár, de őt én találtam. Kérlek.
ezdeönzővolt.bocsánatotkérek. elnézést tényleg :(((
Nézd. Nem érzem, haz örömöd őszinte.Hogy tényleg boldog vagy a boldogságomban. Tudod mennyire boldog vagyok baba boldogságában ??! Fogalmad sincs mennyit jelentene, ha őszintén örülnél nekem. Hogy legalább egy picit is és nem azt gondolnád, hogy hülyepics, mert szétkúrtalak titeket. Persze miért is hinnél mást? Hiszen senki nem mondta meg neked, hogy TE ÍRTAD NEKI AZOKAT!!!!! mindenesetre köszönöm szépen.
De lehet hogy hiába beszélném. Örökre bennem maradna...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat