Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đ!@ naplója


Kiskomikus8 [276654 AL], gazdája Đ!@
2010-01-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/276654
2010-01-06

Düh, méreg, utálat...milyen szavak vannak még erre? Vagy inkább egy vicc az egész? Ilyen már a mesében sincs...
Ma 12:30-kor vizsgáztunk civilizációismeretből, Drabinál...Hogy mit kell tudni róla? Inkább nem írom le a szebbnél szebb szavakat, elég legyen annyi, hogy két tárgyat is tanít nekünk és egyikből "kedvesebb" mint a másikból. Először is pár szót a kommunikációs technológiák történetéről, amin már szerencsére túl vagyok. A fickónak mániája, hogy első vizsgán mindenkit meghúz, mondjuk erre fel is készültem, de próbáltam mindent bevágni neki, hátha mégsem olyan, amilyennek beállítják. (Értek már kellemes meglepetések)
5 kérdést tett fel, 25 pont az egész, 16 ponttól 2-es. :( Na persze. Senkinek sem sikerült elsőre, ezért jött a 2. első lehetőség...ennek akkor még örültem. Csodák csodájára 3-mas lett, mai napig nem tudom hogy, de el is fogadtam gyorsan.
És akkor jött a civ.ism., ami úgy lett beharangozva, hogy lesz képfelismerés (ez a beugró a vizsgára), majd aki ezen átmegy jön az órán leadott anyag, esszé formátumban. Erre számítottunk. Be is nyaltam neki egy csomó képet, nem mindet, de azért elég jól mentek... A tananyagot szintén megtanultam...úgy készültem, hogy az esszébe úgyis tudok majd vmit írni neki a témáról...Erre mi volt?
Bejön (persze háromnegyed óra csúszás), elültetget minket, majd mondja, hogy akkor ugyebár a kommosoknak képek...5 percre eltűnik. Visszajön és mit csinál? Vigyorogva elmondja, hogy na akkor ugyanolyan 25 pontos lesz az egész, mint a komm.tech., mert hogy úgy látta az senkinek sem megy...és aki ezen átjut (hehe, ez nem szokott sűrűn előfordulni) annak jönnek a képek. Na szép...
Karó az egész csoportnak. Újra első vizsga, aminek ezek után vhogy nem tudok örülni. Én bíztam, tanultam...erre aki nem tanult az sokkal jobban járt. Hát marha jó. De miért csinálja ezt? Miért élvezi, hogy szívathat minket? Nem értem...komolyan mondom nem értem.
És nem akarom, hogy Macám e miatt a ... miatt menjen el Debibe... :( :( :( Miért kell neki elszakítania tőlem az egyik legjobb bnőmet????????????????

Asszem kezdek pesszimista lenni, de hát rámragasztja ez a lülü lány is.... Mi lesz velem nélküled? :S

Meg kell csinálnunk!!!! Hisz Tőled tanultam meg, hogy minden fejben dől el...és a fej ezek szerint még Drabi akaratát is legyőzi. Muszáj neki.

Ilyen szar lesz a szülinapom?? Valaki dobjaa fel léccciiiii! :(:(

Jah és még ott a közgáz...elegem van................



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat