Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lujzi naplója


Rudolf Gergely [48045 AL], gazdája Lujzi
2010-01-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/48045
2010-01-10

Miért ilyen bonyolult az egész?
Miért kell neked a hátam mögött azt pengetned, s mikor hirtelen hátranézek a felismeréstől, te elkapod a tekinteted, s már nem is játszol semmit. Nem különösebben, mintha érdekelne. Emlékeztetsz? Ugyan mire. És nem kell, de nem te jársz a fejemben, hanem a rég volt kapcsolatunk. Az előtt, akkor, s ami utána van, az már neked is egy más történet, s nekem szintúgy. Csak te nem tudsz róla. Csak a kockákat rakosgatom össze. Csak próbálom letisztázni azt a rengeteg kérdést, mely felszabadult bennem. Hogy ne legyenek kérdések. Mert zavaró, ahogy lebegnek az agyamban, elfoglalják a helyet. Egyes kérdésekre persze megdöbbentő válaszokat kapok. Egyes kérdések egész kapcsolatunk alatt hangosan zakatoltak a fülemben, hogy kérdezzek már rá. De nem mertem, féltem a választól. És még mindig nem merek kérdezni senkitől, mert félek a választól. Majd egyszer remélem lesz elég bátorságom.
Lehet viszont csak véletlen játszottad azt a számot. S téged is éppúgy meglepett, mint engem.

Az a bajom. Észre sem veszem. Naivitásom oan vakságot adott, ami miatt egyszerűen nem látom. Nem látok rá ezekre a dolgokra, és ezért van ez mindig. Mert nem látom a stoptáblát. Ezért vagyok ribanc. Ezért utálsz. Jó, nem utálsz, de attól még nem szereted ezt az esztit. De nem akaratból van, egyszerűen máshogy látom, és ezért közvetlenebb vagyok és félreértik. A legtöbb félreérti.
Sajnálom, nekem nem ez volt a szándékom...

Nekem Te kellesz. fújj, ez olyan... olyan önző...nem szeretem,ha ezt mondják. De így van. Kellesz, kérek belőled, egy falatot, egy falat húsodat, csak hadd ízleljem meg, csak hadd érezzem, egyszer....hadd nézzek a szemedbe, és vesszek el a tengerszín gyönyörűségben. Csak egyszer hadd nézzek szemedbe és mondjam úgy: Szeretlek...!, csak egyszer hadd érintsem ajkaimmal a bőrödet, a borostás arcod... a mellkasod, a meztelen hátad, az ajkad...csak egyszer.....ölelj meg, érints meg, csókolj meg, légy enyém.....csak egyszer...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat