Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2010-01-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2010-01-17

hát hnap úgysem lesz időm,úgyh AKKOR..
mivel negyed6kor hazaérek töriről(kőne vmi kajátvinni hm),aztán 6kor mehetek ki mözsre.. ott meghalok a sok fekvőtől meg minden,aztán haza,és akkor okosügyestörifaktos évike,tanuljál.. hátkösziszépen*.* de az meg nemfair h nemmegyek a 7fői edzésekre,mert azok a halálosak,dehát mindig nemfogok ráérni:S vagyis lelki erőm sem lesz..
hnap jön a félévi.. reményeim szerint.. jah..
aztán a képek..igazából fúj, de akk is egy emlék azoknak,akiknek adok (tanároknak kell?:Ő).. elnefelejtsek erika néninek (mind2nek) küldeni! csak írtam egy listát,de nemtom hol van.. de x amikor végzel,énis kérek ám:T emlékszem, "múltkor" még felis írtam a mobilomba,h elne felejtsek kérni VALAKITŐL. Valakitől,aki el sem ment..:E viszont pont aznap este kaptam egy képet,amiről mikor megláttam,nemtudom h Úristen ez most mi? reklámlevél v vírus v mi?:O mertmég nem kaptam addig telefonon és nemtudtam mire vélni. aztán leesett:E tökre mint egy angyal, v szőkehercegangyalkeverék:E úgyh kiis ment a fejemből az egész kép,dehát kérhettem volna,ha egyszer nemis volt..:E esik az eső:/. és hogy alszunk? hát így alszunk. lol.
:E a fél agykapacitásomat ilyen dolgok foglalják el:E
najólvan,megyek aludni,mert fáradt vagyok, és mert vkit jól meg kell vernem ugyebár.

(amúgy olyan hülyeségeket álmodok:v tegnap is, "ma" is..már több napja.. csak azokat elfelejtettem..múltkor pályaudvarosat,göröggel keverve,voltbenne minden és mindenki,hupikéktörpikéket néztem a tvben,aztán mondtam, h jó, nem én nyaralok,kapcsolják csak el,amire ők szeretnék, leraktam a távit,aztán 2 mpn belül reflexből felkaptam és kapcsolgattam továbbxDDD meg hasonló hülyeségek.. ma meg egy focissat. elmotoroztam pécsig (párszor majdnem elestemxd),de nem vittem mezt,és csak teremcipőt, közben füvön fociztunk és a bogi tökre kiakadt rám,énmeg ffelhívtam a kittikét h elindultak e már a busszal..mondta h igen.. de megálltak h bevárják anyuékat,akik odaviszik a cuccom és akk ők elhozzák.. de anyáékat nem hívtam fel,és a bogival beszéltem és lelkiismeret furdalásom lett h ilyen felelőtlen vagyok és mondtam h inkább nem játszok, aztán a végén jutott eszembe h a kittinek kéne szólni h tovább jöhetnek a busszal,mert nem kell a cuccom, de közbe a fél csapat meg ott volt,amikor rámtört a depi,szóval uhhhh... mindegy,nemtom mit jelentenek..:E)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat