Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đ!@ naplója


Kiskomikus8 [276654 AL], gazdája Đ!@
Febr. 15-16 (hétfő, kedd)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/276654
Febr. 15-16 (hétfő, kedd)

Hétfő: Szerencsére 1 órával kevesebb, ugyanis Vitál gyakszi nem volt, hisz nem lett volna még mit gyakorolni. Edó feljött hozzánk fél 10-re, majd elmentünk a Fürge Diákba. Ő leadta az iskolalátogatásit meg beírattuk magunkat péntekre, jöv. hétre pedig csütörtökre is. Ugyanis csütörtökön csak 2 hetente van íráskészségfejlesztés, így minden 2. héten jöhet a Lego. (nemsokára visszatér a Jász is, mint azt csütörtökön megtudtuk) 12-től volt egy óránk, méghozzá társ.töri...nem a kedvencem. Elég uncsi. Azért a "szőkeségek" kicsit feldobták a hangulatot... Mikor a tanár megkérdezte, h mondjanak sörtermő vidékeket, erre Ádi megszólal: "Tokaj" Hát majd kifeküdtem. Aztán jött az imádott Kerülő óra, oktatásszociológia, amit egyre jobban szeretek. Követhető az anyag, Kerülő is tök jó fej, feldobja az órát a példáival. Tényleg nagyon jó. Jah és a másik órája: Tanulásmódszertani tréning---> ez egy álom lesz. Egyetlen szombati nap, reggeltől késő délutánig önismereti tesztes, feladatos dolgok és az ott létért egy 5ös. Már alig várom.

Kedd: Társ. törivel kezdtünk. Forráselemzés. Jah úgy volt, h a tanárnő késni fog, de nem tette meg nekünk ezt a szívességet. Na sebaj, ez csak 45 perc volt, kibírható. Nem igazán járt ott az agyam, csak üldögéltem "spánielem" mellett, de a forrás nem kötött le. Vége lett ennek is.
Politikatudomány...Jut eszembe, előző nap írt egy mailt egy Höt-ös csaj, h hiányos a kérelmem, pótoljam. Hát bazz...már akkor is felidegelt, de ez még nem minden. Pol. tud. előtt bevittem az irományt, ami am. már csatolva volt és tök fölöslegesnek éreztem, erre a srác közli, h még 2 tanúval írassam alá és elfogadja. Ezt nekik. Na mondtam, h holnap akkor visszahozom... Aztán jött a megvilágosodás, h nem is kell hazavinnem. Maac és Edó vállalták a szerepet és pol. tud. után vissza is vittem. Elfogadták, azt mondták, h tökéletes. Akkor azt hittem, h vége.
Na a pol.tud.-ról csak annyit, h elég jó, a nőcit bírom, meglehetősen laza és sokat mesél. Na ezután elérkezett az az óra, melyet már úgy vártunk: Kutatás-módszertan az oly sokat emlegetett Vitállal. Macámmal stréberkedtünk, bár voltak akik még rajtunk is túltettek. Khm... Az óra meglepően jó volt, Vitál tök vicceseket mondott és ebből az első órából nem az jött le, h mekkora szadista... Persze, tudom, h ez még csak a kezdet, de ezt akkor is élveztem... Azok a beszólások és az a srác. :D Ő igenis tapasztalta, h a németek vendégszeretőek...és nem egy családnál volt. :D Sőt egy ablakon kikukucskáló nénikéből azt is leszűrte, h kíváncsiak. =) Jajj a nap fénypontja. xD
Első szakmai gyak. óra: Áááá, na ezt nem lehet kibírni. Hátra ültünk, de meg is bántuk. Nagyon fülelnünk kellett, h halljunk vmit. A hapsi alapjában véve elég szimpi, csak ne lenne állandóan az arcán az az idióta vigyor. Na sebaj. Annyi jó azért volt a dologban, h KicsiManómmal egy csopiba kerültünk...vagyis együtt megyünk majd a tv-hez, rádióhoz, újsághoz. Tök cool.
Esztétika...hát...ez egy röhej. A pasi történeteket mesélt, de h mi az esztétika lényege az nem túlzottan jött le. Kb. annyit sikerült megjegyeznem az órából, h Mona Lisa, Pygmalion meg múzeum. Jah és h állandóan ott kérdezgetett, h ismerjük-e ezt meg azt. Mi Macámmal végigleveleztük, elvoltunk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat