Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đ!@ naplója


Kiskomikus8 [276654 AL], gazdája Đ!@
2010-02-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/276654
2010-02-20

Szombaton Nórimmal végre eljutottunk a moziba. xD Ez volt a szülinapi ajándékom... a Valentin napot néztük meg. Na de délelőtt még találkoztam Kármennel jegyzet ügyben. Nagyon ari az a csaj, mindig kisegít a cuccaival. :P Hálám örökké üldözni fogja...míg el nem kapja. =)
Szóval Nórimmal a 17:30-as vetítésre mentünk, de már kb. egy órával hamarabb taliztunk a Plázában. Elsétálgattunk, könyvesbolt, Rocky, CBA (persze ott fél literes üdcsi xD). Nóri meg hozott otthonról popcornt. höh... Íme a módszer, h hogyan lehet olcsón megúszni a mozit...és az ízek ugyanazok, mintha az ottani büfében vennénk "kicsit" drágábban. Noncsi előre megrendelte a jegyeket, amit sikeresen át is vettünk... hátulról a 3. sor tök közepe. Ohh yeah. :P Aztán még a WC-ben hajigazítás és... Felfedeztem egy plakátot...mondjuk ez már a buszon megtörtént, de ott nem sikerült elolvasni. Márc. 6-án lesz 10 éves a Pláza ééééééééésss... jönnek a Békások. (: Ezt is megéltem. Végre meglátogatják Nyíregyházát is, tuti nem hagyom ki. Miki, Peti, Zsófi, András. Királyság. xD Nem vagyok gyerekes, sosem voltam. :D Már csak rá kell vennem vkit, h tartson velem. Ez egyenlőre függőben van...de számítok rád Vali. :)
Na most már a filmről is néhány szót, csak röviden. Aranyos kis film volt. Nem az a nagyon felejthetetlen, inkább olyan egyszer nézhető, de annak viszont tökéletes. Igazi sztárparádé és még nevetni is lehet egyes részeken. Szal megérte. Főleg így ingyen. xD Naon jó volt ez a nap, 27-én ismétlés nálatok. :P

(Jut eszembe, otthon is néztem 3 filmet: Deja vu, Gettómilliomos (végre már xD), Azonosság. Hát a Deja vu-ba beleszerettem, olyannyira, h Nórival is megnézem majd. jajj naon jó film, nem érdemes kihagyni. A Gettó is tök jó, végülis ahogy vártam, nem csalódtam...bár...egy ideig rohadtul idegesítő volt, h nem értettem semmit. El is gondolkodtam rajta, h vajon felirat nincs ehhez? xD Na de aztán már élvezetes volt. Az Azonosságról meg csak annyit, hogy nekem nem az esetem.)

na mára ennyi voltam... :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat