Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gicuska naplója


Hajnalhasadás [88395 AL], gazdája Gicuska
Macskák Kutyák

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/88395
Macskák Kutyák

Macskáim:
-Üvi
-Berci
-Tücsi avagy Pákósan Tucsok
-Fröcsi
Kutya:
-Morzsa avagy Bruce
Üvi:
Nem:ivartalanított nőstény
Rokonok:Berci
Született: 2002.tavasz
Üvi (született Üvöltő) egy cirmos macska.Nagyon kedves és nem szereti a betolakodókat.Ő az úr illetve asszony a háznál.Egyben fővadász is,mert rengeteg egeret és madarat fog.Édesanyja(Cirmi RIP) ősei között van sziámi ,kiskorába a feje csak egy szájból állott,ami be nem állt ,így kapta az Üvi nevet.

Berci
Nem:ivartalanított kandúr
Rokonok:Üvi
Született:2002. tavasz
Berci(született Bertalan) szintén cirmos.Kedves,kissé félős mert, megverték.Beceneve az Uhu Bagoly ,mert néz be az ablakon,amikor kint van.Szintén van benne egy kis sziámi vér,de ő csendesebb,kivéve ha éhes...Berci nevet semmi és senki után nem kapta.

Tücsi
Nem:ivartalanított nőstény
Rokonok:-
Született:2006.nyár
Tücsi(született Tücsök) cirmos,fehér tarka.Nagyon fél mindenkitől,mert vagy gyári hibás vagy műveltek vele valamit az előző gazdái.Utcáról vettük be,mert ha nem fogadtuk volna be,most nem lenne az élők sorába.Ha meg is áll valakinek(ami ritka) ,az rájön,hogy borzalmasan nagyon tud szeretni.Tücsi nevet a dorombolásáról kapta,mivel ciripel,mint a Tücsök.

Fröcsi
Nem:kandúr
Rokonok:valahol vannak
Született:2009 tavasz ás nyár között
Fröcsi(született Fröccsentő) egy fekete-fehér macska.Imádni való és nagyon kedves.Szintén kidobták,de neki megmaradt az ép esze.Persze ő a legbolondosabb is.Egyszerűen szraházinak szoktuk nevezni.Csak Bercivel van jóban.A Fröcsi nevet a bundája mintázata után kapta.

Morzsi
Nem:kan
Rokonok:1 testvér
Született:2008 április
Morzsa egy borzalmasan szeleburdi kutya.Rohangál ,mindenkire ugrál,nem hagy senkinek se békét.Szóval maga az ördög kutyabőrben.Egyébként,kedves és odafigyelő.Szeret labdázni,imádja a vizet(mivel Labrador keverék) és úgy védi a házat,mint egy rendőr.Madaraknak a leszállási lehetőség TILOS!Morzsa nevet a bundája színéről kapta.Bruce-t pedig Bruce Willis-ről.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat