Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đ!@ naplója


Kiskomikus8 [276654 AL], gazdája Đ!@
2010-03-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/276654
2010-03-21

Végreeeeee!!!! Itt a tavasz!!! Olééé! Máris jobb lett a kedvem, ez most nagyon kellett. Be is újítok majd ruhatéren. :P Lassan már rövidujjúban flangálhatok, de kiru. xD Húhaa pénteken ért egy baromi nagy meglepetés. Áhh még most sem hiszem el. 4-es lett a komm.tech.-em. Na azért erre még én sem számítottam, bár éreztem, h nem lett olyan szar, ahhoz képest, h jóformán semmit sem tanultam, mert egyszeri átolvasás az a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető tanulásnak, na de azért 4-esre legmerészebb álmomban sem számítottam. Bíztam a 3masban, de ez azért nagyon szuper. Köszi Drabibááááá. xD Na belenéztem Vitálba is, hát értek is vmit, de kellene az a feladatgyűjtemény, mert így elég nehéz. Jöv. héten meg kell vennem a könyveket is, ami eddig megjelent. Sőt Szeged miatt is intézkedni kell, még a csekk se jött meg, hát bazz, ingyen megyünk?? :D Jó is lenne. Hétfőn nem lesz Kerülővel óránk, szal Edóval belépünk a Fürgébe megbeszélni a hetet.
Jajj de jó volt a szombat... Nem is gondoltam, h ennyire élvezni fogom. Kora délután még azon rágódtam, h most indulnék Macámhoz és milyen jó lenne... Tényleg jó lett volna, na de ez így alakult. Van ilyen. Fúú halljátok Keresztes Ildi fan lettem. xD Nem mintha eddig nem szerettem volna, de még élőben nem hallottam. Ááá fantasztikus a hangja. Nem hiába kapta ő a legnagyobb tapsot. Azért Tóth Vera is egész jó volt, de az a Majsai Gábor vhogy nem tudott lenyűgözni. Viszont volt egy tök cuki táncos fiú. :P Nem is volt rossz az első sorból hallgatni őket. A végén meg lejöttek a színpadról és pont előttem énekelt KI. Mondták, h álljunk fel és táncoljunk, de nem akartam szegény 40 kg-ját összenyomni. :D Itthon le is töltöttem a mostani CD-jét. Fúú, bűnt követtem el, na sebaj. =)

Lépek is, hátha felmerészkedik még Lülüm, mert talán csütörtöktől nem beszéltünk egy szót sem. Már elvonási tüneteim vannak. Hééééééé Maaac!!!!! (:



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat