Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đ!@ naplója


Kiskomikus8 [276654 AL], gazdája Đ!@
2010-03-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/276654
2010-03-28

Húha, hétfőn az a kosarazás. :D Nagyon nagy volt, imádom. Annyit futottunk, h a végére tényleg kipurcantam, bár már a közepén is voltak gondok, de akkor még küzdöttem a kicsiny csapatunkért, ami kezdetben 2 főből állt. Maac meg én. Máris jó felállás. Fú olyan sokan jöttek, h összejött 3 csapat (2 db 3 fős+ mi 2-en) ott voltak a "csöcskirakók" is, a plázacicusok. :P Őket simán lealáztuk a pontdobóversenyekben. Aztán pont ellenfelek lettünk Macámmal, izgi volt. Igaz, h már csak két aláírás kell, de ide tuti fogok azután is járni, tökre kikapcsol. Asszem ezennel kijelenthetem, h vmi megragadt kutatás-módszertanból. Már nem annyira berber az anyag, mint amilyen eddig volt, hátha van remény. Ha mondjuk a könyv is megjelenne végre, akkor még tovább nőne az esélyem. Jut eszembe: Drabit megvettem, vagyis a két könyvet, sőt...az elsőt már majdnem kitöltöttem. Egy tanács: Ha nagyon unatkozol másolj! xD Mivel Kerülő órája sajna (de tleg sajna) elmaradt, ezért Edóval elmentünk a Fürgébe, mivel személyesen több az esély, erre basszus ezen a héten sem kaptunk munkát. Nem értem ezeket, nem tudom mi a fene bajuk van, h egy ideje nem hívnak. Eddig tök simán ment. Kezd idegesíteni. Ahogy Lülüm mondaná: Grrrr. Mert oké, h most még van pénz az ösztöndíjból, de mi lesz később. Mostanában am. is kicsit sokat költöttem, vhogy cserbenhagyott a spórolós énem. Vissza kell fognom magam. Én nem leszek boltkóros. Áááá. Nemrég néztem meg azt a filmet. Jó nagy hülyeség, már-már annyira, h nevetséges. Néhány jeleneten valóban meghaltam. Elég gyenge film, de már közelít a jóhoz. Olyan szarcsi, h már jó? Hát vmi ilyesmi. Fú a kedd eleje az naon uncsi volt, szóra sem érdemes. Vagyis annyi, h pol. tud.-on számolgattunk. Magyar választási rendszer. Nem is olyan rossz, nekem tetszett, nagyjából fel is fogtam, h miről is van szó, egy-két kivétellel. Ne aggódj Macám, átadom a tudásom. *menő fej* Vitál meg megtanult beszélni, de csak mert pont én számoltam az ööö-ket. :P Na innen már izgalmasabb a nap, ugyanis a Kelet szerkesztőségébe mentünk. Zoli meg beugrott helyettünk College Light-ozni. Köszönet érte Zoey! xD Hú de jó volt a Keletnél, Zajácz D. Zoli egyszerűen lenyűgöző. Óhh, bárcsak munkatársak lennénk egyszer. :P Na jó, nem álmodozom, csak kicsit. =) Tök érdekes volt, úgy figyeltem, h még jegyzetelni is elfelejtettem. Na de KicsiManóm édibédi és ide fogja adni, amit írt. Hogy miért? Mert szeret. (:
Na esztétikáról csak annyit, h nem volt, mi meg futottunk a busz után. Uff. xD A tanár egy könyvbemutatóra ment a könyvtárba, hívta a csoportot is, már akik bent voltak órán. Végül Zolival vele tartottunk, csak, h megjegyezzen minket, de olyan unalmas volt. Jajjjj. A poén, h Kukla a felénél lelépett, fontosabb dolga akadt. Később azt is megtudtuk, h micsoda. Ugyanis Zoli rávett, h menjünk el Mekizni, mert fel akarja használni a kuponját. Ott pedig ki vásárolt? Na ki? Hát persze, h a tanárunk. Hihi! Lógós. xD Zolival Big Mac-et rendeltünk, na jó magyarul beszélek, h mindenki értse. Nagy Mariannát. (: Fincsi volt, csak azt nem tudom, h jöv. héten kivel megyek Szegedre, na sebaj. :P Alig tudtuk megenni, rájöttem, h nekem ez a két emeletes szendvics nem való, mert nincs akkora szám, a benne lévő meg csak folyt belőle. Ráadásul a pultnál ültünk, így kintről is beláttak. Jó hülyék voltunk.
Szerdán átadtam Macámnak az utsó ajándékát, a legjobbat. Jah a 2.-ról nem is szóltam egy szót se. Azt hétfőn kapta meg a Drágám. Viráááág. Hát igen, a visszatérő motívumok. :) Edótól meg egy olyan szép rajzot kapott, igazi tehetség a csaj. Szoc. pszichón visszamentünk ált. suliba. xD Akasztófáztunk meg amőbáztunk. Utána megszereztem a jól megérdemelt 3 tesi aláírásom még a ping-pongért, majd átutaltam Szegedre a pénzt az OTP-ben. Aztán Macámmal go hozzánk. Még egyszer megnéztük a vonatmenetrendet, Maac Selymikézett egyet, most egy kicsit távolabbról. Kihasalt a földön. Hihi, csak kicsit lehetett szőrös, sebaj. xD Rájöttünk, h komm.techre nem megyünk vissza, inkább addig fagyizunk egyet és majd művtörire. Előtte azonban vonatjegy. Hívott Edó is, h Drabi nincs. Olééé, tényleg jókor lógunk, van időérzékünk. :D Viszont a fogalmazásom el kellett juttatnom Edóhoz, ugyanis jöv. hét csütörtökön meg kell kapni a tanárnak. Na a jegy. A nő közölte velünk, h kedvezményes jegynél csak saját névre adhat ki számlát, ergo nem kérhetjük a suli nevére. Na hát nagyon király. Olyan ideges lettem, h elfog úszni a 12ezer ft-om, h én hülye miért fizettem be hamarabb... stb. Macám szerencsére lenyugtatott egy kicsit, megcéloztuk a h5-öt, előtte még elcsíptem Edót. A h5-ös csávó tök rendes volt, meg is lepődtem, egyből mondta, h nyugodtan kérjük saját névre, nekik csak annyi kell, h legyen számla. Fú leesett egy nagy kő. Annyira nem is gáz ez a h5. Az ösztöndíj is megvan, úgy tűnik ez is meglesz, csak felidegelnek, aztán megoldódik a gond.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat