Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2010-03-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2010-03-29

Góllövők: Folk, Häfner, Bogárdi ill. Mádi
Jók: Folk, Méhes

Sárgalap: Bogárdi Mónika
Piroslap: Oblisz Evelin ill. Horváth Klára



Simon Boglárka (Tolna-Mözs II edzője): Mindkét oldalon meg voltak a lehetőségek, kapusunk nagy bravúrral védett, szerencsénkre a kapufáról is kifele pattant az ellenfél labdája. Mindemellett megérdemelten győztünk, az eredmény reális. Sajnálom, hogy meccs végén a Tolna játékosainak kézfogását az ellenfél sportszerűtlenül elutasította.

Vella Orsolya (Rubeola FC Csömör játékos-edzője): Nagyon sportszerűtlen csapatot ismertünk meg a Tolna-Mözs II. csapatában.
Helyzeteinket nem használtuk ki ezen a kétesélyes mérkőzésen, amely ismét a Tolna csapata elleni vereséghez vezetett. A győzelmükhöz gratulálok, de a sportszerűtlenségükhöz nem.
Szeretném kiemelni az egész torna alatt képviseltetve lévő bírói magatartást, amely alaposan a futsal színvonala alatt teljesített. Úgy gondolom, hogy az nem elfogadható, hogy ha a futsal mérkőzésekre kiküldött bírók a futsal szabályaival nincsenek tisztában, teret hagyva a csapatnak (oknak), az ellenfél elleni vagdalkozásra, sportszerűtlenségekre, mely a futsal szellemiségétől elég messze áll, hisz a tiszta játékra törekvés az egyik fő célja. Amit meg abszolút nem értek, és ha egy kicsit személyeskedő, akkor előre elnézést kérek, hogy a Tolna-Mözs I. csapatában egy sportszerű csapatot ismertünk meg, hogy lehet a II. ilyen. - Ha egy vagy két játékos nem viselkedik sportemberhez méltóan, az sajnos az egész csapatot leértékeli. -


naja,titeket főleg leértékel az, h a kezeteket inkább a seggetekbe dugjátok ahelyett,hogy velünk kezetfogjatok.. vagyis nem mindenki.. volt pár normális, meg olyan,aki kezetfogott,de utána pampogott.. szal..
meg h ki lökte meg a mi játékosunkat..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat