Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lujzi naplója


Rudolf Gergely [48045 AL], gazdája Lujzi
2010-04-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/48045
2010-04-09

Pff.., a legjobb barátnőim sorra csapnak át kurvába, tisztelet egy kivételnek, de akkor is kibaszottul örülök neki. Hát ha ezt akarják, és közben ugye az exüket meg kikészítik, hogy ez a pasim, az a pasim. 20onakárhány éves, 5-6, faszomtudja, de én még a 18at se töltöttem be. Ribanc. Jó, a másik már 19, de akkor is, ez birzalmas. Szegény Zolám, még mindig szerelmes attól függetlenül, hogy egy éve lett vége. Csajszi meg állandóan bassza az agyát. Velem is elkezdett szenyózni, mikor Zolával táncoltam, hogy áruló, ezt nem gondoltam volna rólad, össze fogtok jönni?
Bazz, csak táncoltunk !!
és különben is, te olyan simán lesmároltad volt oszttásram, hogy csak lesett mindenki, hogy mi a kurvaanyámat csinálsz. És én vagyok a ribanc, mert táncoltam egy haverommal. ez vicc. faszom, és másik haverom is féltékenységi rohamot kapott, és ő is hogy ezt nem gondolta volna, meg én ribanc, öcsém, veled is táncoltam, nem emlékszel? le akartad fogdosni a seggem, csak nem hagytam. Az a 6 feles totál elvette az eszed, mondjuk el is vette, öcsém. nem vagyok szentszűz lány. Táncolhatok fiúkkal nem?
Te meg totál tönkreteszed Zolát, kispicsa. Aztán bajod hogy mi mindent megcsinálnak veled a fiúk. És még a cigire is rászoktál, hát gratulálok, mert máshogyan nem lehet elviselni a dolgokat. Jah, hát persze...Istenángyon...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat