Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Đ!@ naplója


Kiskomikus8 [276654 AL], gazdája Đ!@
2010-04-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/276654
2010-04-10

Szidom magam. Szidom magam, h sosem tudom leírni ide mindazt, amit le akarok. Szegedről is be kellene számolnom, de h mikor sikerül, az rejtély. Most viszont van vmi, amiről muszáj írnom, ki szeretném írni magamból egy feszültséget.

"Érzelmi életedben meglepő változásra számíthatsz. A szerelemben izgalmas, új lehetőségek nyílnak meg előtted, érdekes fordulat várható. Egy barátság többé alakulhat át, amely mind téged, mind a másik felet meglepetésként érhet. A múltat hagyd magad mögött, dolgozd el az elvarratlan szálakat."

Olyan dologra szántam el magam, amire máskor nem igazán, mert tényleg nem hiszek ebben. Ez azonban most elgondolkoztatott. Abban hiszek, h Isten intézi a dolgaimat, nem holmi idióta csillagjósláson múlik az életem. Viszont ha abból indulok ki, h mindent, ami ezen a világon van Isten teremtett, Isten alkotott, akkor miért ne lehetne a horoszkóp is az ő keze munkája. Talán ezzel is tartani szeretné a halandókkal a kapcsolatot, bár az is lehet, h ez egy oltári nagy hülyeség és az ördög űzi velünk mocskos játékait. Mi van ha az sátán akarja elhitetni velem azt, h van remény. Majd egy óriásit bukok. Na ez az, amit nem akarok, mert sosem éreztem magam így. Sosem ért még ekkora meglepetés, sosem változtak meg ilyen hirtelen vki iránt az érzéseim. Egyszerűen magam sem akarom elhinni, h történhet ilyen. Annyira szeretnék "isteni" jeleket kapni, h van-e ennek értelme és összejöhet-e, amit oly nagyon szeretnék.
A baj csak az, h most kezdem beleélni magam és ennek félő, h nem lesz jó vége. Nem kellene teljesen elhinnem, amit itt írnak, mégis nagy hibája az embernek, h a jó dolgokat elhiszi. Viszont ha valóban nem hiszek a horoszkópban akkor ebben sem kellene vakon megbíznom. Nem hiszek benne, mégis elolvasom, most meg kifejezetten kerestem.
Minden annál a beszélgetésnél kezdődött Macámmal. Mikor mondtam neki, h én tulajdonképpen pont ilyen srácra vágyom, benne tényleg minden megvan, ami kell nekem. Na akkor este változott meg minden. Nem délután, amikor együtt voltunk a városban, hanem este. Igen, rajtam minden este jön ki, de akkor nagyon. Most kijött és ment is az sms-em, amire vissza a válasz, ami még nagyobb önbizalmat adott, h menjek ezen az úton. Majd Edóval is megbeszéltem, ő is teljesen megérti, h ezt érzem. Nem tetszik, külsőre valóban nem, vagyis jobban mondva nem tetszett. Viszont ahogy jobban megismertem ez is megváltozott. Most kezdem magam is igazán megismerni. Ha jön egy olyan ember, akivel teljesen egy ~hosszon vagyunk, akkor igenis meg lehet szeretni a külsejét is. Ez eddig még nem adatott meg nekem, mint az sem, h én akarjak megszerezni vkit. Ezért is félek oly nagyon a csalódástól...Azt hiszem rohadtul fájna, mert elképzeltem magunkat és most azt érzem, h ő kell. Már 3. napja folyamatosan ezt érzem, itt zakatol a fejemben. Annyira szar. Legszívesebben megmondanám neki az egészet, elmesélnék mindent, de nem lehet, mert csak elijeszteném. Azt meg végképp nem akarom, nem akarok keresztbe tenni saját magamnak. A horoszkóp szerint áprilisban várható vmi. Megint ez a hülye horoszkóp. Nem érdekel.......
Am. tök szép, h Edó is szenved és most már asszem én is. Az a legszarabb, h hétfőn megint látom, beszélgetni fogunk és mégsem mondhatok semmit. Jajj. Na befejezem ezt, mert erre úgyse kíváncsi senki, én meg csak szomorkodom. Csak pozitívan. Remélem, h végre boldog lehetek vki mellett...már tényleg nagyon jól esne.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat