Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
brrr

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
brrr

hát ez a tabló elég rondácska lesz..

hazajöttem..akartam aludni egy órát.. erre egy órát nézegettem a frizurákat a neten-.- h milyen legyen.. úgy kb van fogalmam róla,de igazából sohasem sikerül úgy,ahogy elterveztem..az én hajammal nem lehet semmit kezdeni..

szóval utána elaludtam.. kettőtől.. fél 5igO_o... de becsületemre váljék,utána fél9ig tanultam. ideje volt már:/

elég rosszat álmodtam.. az elején valami focis rendezvény volt.. voltak ott csapattársak,meg nb1es csapatokból is híresebb játékosok és persze ismeretlenek.. és valamiért mindenki pikkelt rám.. mindenki beszólt, a saját csapattársaim is összevesztek velem,kötözködtek stb.. bejelölték a kaját a másnapra,én meg inkább hagytam a francba, h elmegyek haza,nem idegesítem itt magam.. úgy figyeltek,mint egy bűnözőt meg minden.. wáh,rossz érzés volt.. aztán ott voltak anyuék egy asztalnál.. odamentem h odarakjak valamit,és észrevettem,hogy az asztalra borulva sírnak. nem tudtam mire vélni a dolgot, inkább el akartam menni.. de aztán odahajoltam és megkérdeztem,hogy történt valami?
anya pedig azt mondta, hogy meghalt a mama.
én megrökönyödve kérdeztem,hogy melyik? és mondta,hogy a tercsi mama.. és egyszerűen olyan fájdalom tört rám,hogy elkezdtem fulladni, fojtogató érzés volt a torkomban és szó szerint fuldokoltam... mintha kiabálni akartam volna,de nem jött ki a torkomon hang,és nem vettem levegőt.. és ekkor ébredtem fel.. alig vártam h anya hazajöjjön, hogy legyen itthon valaki, mintha a jelenléte megnyugtatna.. és ezután végig rossz és furcsa érzésem volt.. bennem volt még az álom emléke, a fájdalom egy darabja.. mikor mondta,hogy ki halt meg, először arra gondoltam,hogy ez nem igaz,ez csak egy álom, és mindjárt vége, de aztán pedig azt, hogy hiába reménykedem,ez a valóság és el kell fogadnom.. de szerencsére nem az:)


naezkellalelkivilágomnak...:v

nemis írtam (asszem) h milyen szép szivárvány volt itt egyik nap.. egész kertet áthidaló,erős,duplatripla,gyönyörű.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat