Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Szaffy naplója


m.é.z.i. :) [270714 AL], gazdája Szaffy
2010-05-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/270714
2010-05-27

Spanyolul és franciául szeretnék tanulni.. érdekes h pont ezt a kettöt akarom pici korom óta.. nem beszélem egyiket sem.. csak szavak rémlenek amit a szép kiejtésem miatt egy született akárelyik nemzetiségü sem értene meg..csak a portugálból rémlenek a káromkodások .. mert alap h azokat tanítják meg elösször :D.. pedig egy igazi rendes mondatot is tudok de a brazil nem értette meg.. de sztem csak azért mondta azt h ok meg h biztos az európai portugált beszélem mert udvarias akart lenni :D amit jól is tett.. nem szeretem ha beszólnak.. és pláne utálom ha az angolomba kötnek bele.. már pedig van olyan aki bele köt de azt szép magyarul elküldöm nem a francba.. oda csak a jók mehetnek :P szal valahova máshova ahol nem találkoznak velem többett...

annyira teccik a spanyol.. meg a görög betük :D nem is hallottam még görögöket beszélni..pedig az is jó lehet.. sanszos h azt kéne tanulni.. habár azzal sokra nem megyek..mindegy egyelöre nyugiban vagyok :D.. meg egyedül... nem szeretek egyedül lenni..

de haza sem akarok menni..nem akarok elmenni innen.. már itt jobban itthon van.. vagyis nem is mert vannak akik hiányoznak.. de vannak akik egyáltalán nem..

asszem világgá akarok menni..ami olyan pontatlan eskü ha valaki megmondja merre kéne indulnom megyek :D pedig a Vivivel eccer mentünk világgá.. nem jutottunk messze :D de jó volt azt mondani amikor megkérdezték, hogy hova mentek? - világgá..

És ö már tényleg elment nélkülem.. hiányzik nagyon.. nem hittem h ez lesz.. soha nem gondoltam volna h nem beszélünk meg mindent...h majd azt mondja valamire h hosszú.. és ezért nem mondja el.. mindig ha ilyen volt akkor én tudtam a hosszút és csak másoknak mondta azt h hosszú.. és már más lettem... :( már csak a kötelesség jön belöle.. mert udvarias.. és hideg...:( szomorú...csalódtam benne...és mégis hiányzik...mert egy csapat voltunk.. =( vannak dolgok amiket csak ö tudott.. és csak én tudtam.. mert mindig mentünk mindenhova..a legjobbnál is jobb barátnöm volt..senki sem pótolhatja..van akinek nem okozott gondot a 2200 km... ez nem indok...:( hmm.. utoljára talán szeptember 7.én volt minden ok velünk.. amikor reptér.. Vivi+Tomi.. Dia+Ati...de már semmi sem lesz ugyanaz vele/velük...eleve Tomi ejtve amit csak ugy mellékesen jegyez meg.. mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne..mintha tudnom kéne és én vok a hülye h nem tom.. hát nem tudtam..
márcsak a rengeteg fénykép..és emlék.. mert a hülye ballagási képre is azt irta amit.. és nem is ugy lett.. :(

és a legrosszabb h ö semmit sem vesz észre az egészböl..

http://www.youtube.com/watch?v=MEnBgHbtsjM

"those were the best days of my life.." /de már inkább csak/ used to be..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat