Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2010-05-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2010-05-30

:) siikeresen elterjesztettek valamit,ami igazából titok.. mikor tanultam és nyitva volt az ablak,hallom h anya kint ezt újságolja.. mamám is elmondta nemtudom kinek.. csak egy kicsit pletykásította a dolgot,és a megye helyett ország lett:D és vicces volt,mikor mondta apa, hogy a Papa is biztos már szétkürtölte volna a fél diófasoron.. és már az a hír ment volna, hogy "felvettek az egyetemre". :DD egyébként tényleg ilyen volt, szeretett dicsekedni, ha valaki megdicsérte a saját felesége főztjét,akkor a Papa a Mamáét dicsérte agyon..vagy velünk dicsekedett, egy hónapig kérdezgette nővéremet is, hogy mennyit keres, hadd tudja meg az egész utca:D :)
a mai foci vicces volt:D beszél a kittike,hogy "miért ülsz ott magányosan?" én meg nem igazán érzékeltem,hogy rám néz közben,ezért hátrafordultam, néztem h kinek beszél.. ott ült egy öreg bácsi,mondom hát biztos neki,de azért furcsáltam.. visszafordulok,ránézek a kiittire.. nézem pár másodpercig hülye fejjel.. megszólal: neked beszélek ám!:D egyébként meg odaültem a reni(ék) mellé,csak ő aztán elment, ezért ültem "egyedül", de hát majd jó h nem odacsusszanok a fiúk mellé-.- sőt utána még leis ült mellém a melegítőkölcsönzőm,és rendkívül jófejen megkérdezte,hogy "miújság?", én pedig rendkívül közlékenyen válaszoltam,hogy "semmi" xD
döntetlen lett sajnos:/ a meccs. aztán haza is tekertem,merthát gyúrni kell.. agyra.. hnap remélem minden rendben lesz..
ja és teljesen abban a hitben voltam,hogy hnap kell bemenni az eredményekért,mire leesett h elseje az kedd:@



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat