Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

BatCat naplója


BatCat [158204 AL], gazdája BatCat
2010-06-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/158204
2010-06-02

vége ennek a munkanapnak is...
nem volt olyan vészes...csak nemtudom...blee
a kliensem még mindig nyomul...múltkor mondta h megnézett az iwiw-en...ok csodálatos akkor láthatja, hogy nem keresek párt...mégis próbálkozik.
ma is jött kérdeztem a hivatalos dolgokat...erre megkérdezte h miért vagyok ilyen munkamániás...normál dolgokról nem beszélgethetünk?
hmm mondom de...csak ált egy családsegítőbe azért mennek az emberek h segítséget kapjanak problémájuk megoldásában.
erre közölte h beszélgetni szeretne..hmm jó hát beszélgessünk.
nagyon örül h szombaton egész nap ott leszek...hát én is h dolgozom egész nap és még csak nem is fizetik...király...
miért van az h a pasik mindaddig szimpatikusak míg el nem kezdem őket érdekelni? nem értem...mert ha legalább jó nő lennék...de még az se.
aztán Dávid...ááá nemtudom.
tegnap beszélgettünk a gyerek témáról, mostanában nagyon frusztrált vagyok emiatt, mert mindenki azt hangoztatja h benne vagyok a korba:S pff milyen korba? már még a barátnőim is azt mondják h 2 éven belül illenék elgondolkodni rajta. 2 év? mi az a rongyos két év? miért akarják ezek tönkretenni az életüket ilyen hamar? vagy bennem lenne a hiba? biztos bennem van.
szal elpanaszkodtam Dávidnak ezt a gyerekes ügyet és ő valahogy olyan furcsán reagált. lehet azért érzem így, mert valahol én már ezt az egészet lezártam, vagy úgy befejezettnek tekintettem, mert ok h történtek dolgok a múlthéten is...az sem tudom hogy eshetett meg, de hogy nem érzem azt h ő még úgy érezne, mert nem is keres, meg nem ragaszkodik, meg biztos van sok más csaj...pl az Eszter aki elszórakoztatja helyettem...
hmm szal úgy azt mondta h velem el tudna képzelni egy gyereket együtt...
mondtam neki h ok megcsináljuk és mehet...de ő azt mondta h hülye vagyok és nem így gondolja...
kikerekedett a szemem mondtam is h ezt a mondatot inkább gyorsan elfelejtem, erre azt mondja h ne felejtsem.
ott is hagytam mert nem tudtam hová tenni ezt az egészet és olyan feszült lettem ettől hirtelen. mert ha jól rakom össze ez ígéret arra h ő meg én...de lehet h rosszul gondolom, de hogy lehet úgy gyereket csinálni és nevelni ha nem ő még én? de annyiszor mondta már h ő majd velem és majd jó lesz, és én meg azóta is itt egyedül vagyok. akkor most miről beszélünk?
vagy minek kell összezavarni?
én már belenyugodtam h nem kellek neki erre mi van:S
igyekszem ezt is úgy véka alá seperni a többi közzé, csak amikor nincs elég munkám akkor ráérek pörögni és ez nem jó...dolgoznom kell...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat