Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lujzi naplója


Rudolf Gergely [48045 AL], gazdája Lujzi
2010-06-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/48045
2010-06-11

Kezdem azt hinni, hogy velem van a baj... Nem lehet, hogy ennyire nincsen türelmem... Tutira másként kéne hozzáállnom a dolgokhoz, márcsak azért is, mert nem tesz jót, ha mindig mindenen kiakadok.

Talán hagynom kéne, és elnéznem felette...
Túl nagyok az elvárásaim. Csak mert én mindenkire odafigyelek, attól még nem biztos, hogy erre más is képes, és nem biztos, hogy elvárandó, hogy ne csak más gyerekei érdekeljék, meg azok akiket tanít, hanem mondjuk a saját gyerekére is figyeljen. Lehet, hogy ez nagy kérés.
És nem mondom hogy mi bánt, és tűröm, hogy rámerőltess minden szart, mert téged boldoggá teszlek vele, és csak ez számít, az én akaratom nem. De gyűlik bennem a feszültség, és naná, hogy lázadok, hogy puffogok, és azt mondod olyan vagyok mint egy dacos kisgyerek. De ki a lófaszt érdekel, hogy rendet teszek a házban, megcsinálom a dolgokat, hogy neked ne kelljen, és hogy lásd hogy nem lopom a napot. De rendetlenség van a szobádban !! Bezzeg ha valamilyen negatív dolog ér téged énfelőlem azt egyből észreveszed. Egyszer nincsen elmosogatva, mintha sose lett volna. Áhh, nem tudom mi a picsát csináljak már. Én nem akarok itt lenni, nem akarok egy olyan háztartásban élni, egy olyan otthonban, egy olyan családban, ahol tényleg mindenki számít, csak én nem. Én nem vagyok önző, én nem akarok sohasem a figyelem középpontjában állni, én csak szeretném, hogy amikor szólok, hogy "anya", akkor figyelj rám. De nem teszed. És utálom magam, mert nem tudommi a hiba, mi a baj, tényleg mi az amit rosszul csinálok, mert ez nem újdonság, ez már így megy mióta az eszemet tudom. Rossz gyerek voltam, tudom. De nem mindig ezt kéne látni. Jesszusom most meg bőgök. Aszongya, majd Eszter is fizeti a saját színházi bérletét, mert ő is kereső fél. Tényleg ? Mióta van nekem pénzem ? És hogy majd kapok rendes lábbelit, mert ez megy szét. Azt szeretném én látni. Én emlékszem, én pontosan emlékszem, hogy mikor Évi már nem volt egyetemista és már keresett, még akkor sem engedték meg neki, hogy akármit a saját pénzéből vegyen. Egyetemista korában is mindig kapta anyáéktól az utiköltséget. Persze naná, hogy nem kapok semmilyen anyagi támogást, mikor nem vettek fel az egyetemre. Szégyent hozok a családra. Bűntetésből én vagyok a bejárónő, aki kinyalja a házat, tanul és dolgozik. Persze egyrészt semmilyen támogatást nem kapok tőlük, csak rosszallást, hogy Eszter, már megint milyen butaságokat beszélsz. Másrészt meg ez a felállás sem teljesen helyénvaló, remélem hogy hamarosan ismét kereső ember leszek persze, és nagyon remélem hogy akkor nagyon ritkán leszek csak itthon, mert én nem ember vagyok, hanem egy rabszolga. De persze túlreagálom a dolgot, hiszen én gondolok mindent másként mint kéne. Nekem kell változtatnom magamon, hogy ne lehessenek olyan őrült és megvalósíthatatlan és értelmetlen ötleteim mint pl dolgozni külföldön, és csinálni egy jogsit. Mégis hogy jut ilyesmi az eszembe ?? Magam sem értem, komolyan, egy agytranszplantáció kellene de sürgősen.
Na kibőgtem a fél vesém is...

Egyébként én nem tudom mit gondoltál. Ez egy használt autó, nem biztos, hogy mindig pöccre beindul... És lehet hogy egyes gombjai nem úgy működnek, de ez egy használt autó. Ha normálisan működne minden nem lenne használt.
Vagy megint én vagyok a hülye ?

én be fogok golyózni úgy érzem...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat