Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

valaki naplója


Mr. Dorothy [135500 AL], gazdája valaki
Teve Park - munkáim

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/135500
Teve Park - munkáim

A mai munkám, egy kis történet, amit magam írtam. Címe : A Karaván
(ma, 2010. júl. 3.)
A német fordítás :
************************* Der Wohnwagen **************************
Wer sehr jung ist, war ein Kamel einmal, war jung, aber freundlich und klug. Etwas gekehrter Trog seine Meinung nur einmal, und die Wüste fing seinen Staub an, um zu treten.
Man war warme Tage, (obwohl alle Tage in der Wüste warm sind), und dessen Wohnwagen Anblick nur einmal gefangen wurde, um auf dem kochenden Sand spazieren zu gehen. Geglaubt geht es dorthin und fragt es, ob er ein Mitglied sein kann? Der Wohnwagen-Führer begrüßte den kleinen Rekruten, und natürlich seine Flügel, ich meine, dass seine Palmen darunter es kauften.
Das kleine Kamel war sehr viel glücklich, dass es erhalten wurde, weil der Rest der Wohnwagen wegen seiner Kleinheit nicht bereit war. Aber Teve Park Wohnwagen ein sehr guter Wohnwagen!

A magyar fordítása :
********************** A karaván ************************
Volt egyszer egy teve, aki nagyon fiatal, zsenge volt, de kedves és okos. Egyszer csak gondolt egyet, és elindult a sivatag porát rúgni.
Meleg nap volt az egyik, (bár a sivatagban minden nap meleg) és egyszer csak meglátott egy karavánt sétálni a forró homokon. Gondolta odamegy és megkérdezi, hogy lehet-e ő is tag? A karavánvezető örömmel fogadta a kis újoncot, és természetesen szárnyai, vagyis pálmafái alá vette.
A kis teve nagyon-nagyon boldog volt hogy befogadták, mert a többi karaván kicsinysége miatt nem volt hajlandó befogadni őt. De a Teve Park (TevePark) karaván egy nagyon jó karaván!

Ennyi a mai munkám, remélem elégedett vagy! =] Dórii <3



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat