Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Miya naplója


Utau Melody [193156 AL], gazdája Miya
2010-07-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193156
2010-07-12

"Szép Zalában születtem" igeen~ méghozzá milyen szép! Imádom a városomat, szinte mindent imádok benne, imádok itt élni! Az emberek lehet, nem olyan kedvesek, mint máshol, de egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy máshol éljek! Szabad vagyok, mint a madár, ezt azt jelenté, repüljek el? Ugyan! Ha nem akarok, nem, ezt is jelenti a szabadság.
És egyenlőre még nem is vagyok az, még fiatal vagyok.
A belvárost épp most újítják, a Kossuth útból egy hangulatos utacskát varázsolnak, öröm lesz ott elsétálni Vele, mikor kész lesz!
Nem hiszem el, hogy máshol zöldebb lehetne a fű, vagy elbűvölőbb a naplemente! Nem hiszem el, hogy máshol is ilyen gyönyörű szépek a fák, hogy máshol is vannak ilyen lélegzetelállító, csodálatos szépségű, megihlető dombok! Olyan szépek! Le se tudom írni! Ezt látni kell... képen nem ugyanaz... ahogy nézed estefelé és azon gondolkodsz, hogy ha óriás lehetnél, rácsücsülnél ezekre a hatalmas dombokra, és elfeküdnél rajtuk, elkényelmesednél... ez egy elég beteg gondolatmenet...
De ha az ember felmegy a TV-torony tetejére és körbenéz... és nem is csak a dombokat látja teljes valójukban, hanem a távolban a város, előtte a barátságos (kicsit a rémisztő mesékbe, illetve filmekbe illő) erdő, elgondolkodik, hogy mennyi, mennyi ember különböző életet él, ennyi történet, és mindnek saját magunk vagyunk a főszereplői, nem? Már ez a nem oly' lehengerlő lélekszámú város is letaglóz, ha körbenézek és belegondolok...
És egyszerűen olyan... természetes, hogy felkerekedem és fél óra, vagy legfeljebb háromnegyed alatt a város egyik végéből elérek a másikba gyalog (!).
Habár láttam már gyönyörű helyeket, még egy ilyet nem találok. Szeretlek, Zalaegerszeg!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat