Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

vivijenne naplója


Uborka [120733 AL], gazdája vivijenne
2010-07-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120733
2010-07-12

Kedves naplóm:D

Mikor kisebb voltam imádtam naplót írni..akkor még nem volt számítógépem, tehát kis könyvecskékbe irkáltam,amibe lyukat furattam apukámmal,hogy lakatot tehessek bele, mivel a kíváncsi nővérem mindig beleolvasott és belefirkált:) Nagyon szeretek visszaemlékezni a régi dolgokra..
Tehát az írás iránti szeretetem által vezényelve úgy döntöttem nem árthat ha a nap végén az ember összegzi a gondolatait.

A mai nap különösebb esemény nélkül telt, nem úgy mint az előző hetek. Jól esett egy kis időt itthon tölteni miután majd 2 hétig távol voltunk. Az én kis szerelmemmel, Rolival :) július elején útrakeltünk hogy közel 200 km-t evezzünk a Tiszán. Egy hét fárasztó, és feledhetetlen emlékeket adományozó hosszú evezés áll mögöttünk, aminek bevallom, nem élveztem minden percét:) Sok érdekes dolgot láttunk, megismertem rengeteg vizi madarat, és nagyon jókat fürödtünk a hordalék padok mellett. A tiszavirágzást pedig sose felejtem el...
Ezután hazatértünk, de épp csak egy jó ebédre, hiszen délután folytattuk utunkat Abádszalókra, ahol a barátaim épp nyaralásuk közepén tartottak. Mi is bekapcsolódtunk az utolsó két napra, és hát mit mondjak...ez a kiruccanás kicsit másról szólt mint az előbbi napok:) Elöljáróban legyen elég annyi hogy sajnos a mentők és a rendőrök is megfordultak a buliban, ami egyik este kissé elfajult..
Pár nappal később ismét hazatértünk, amit én 2 napos alvással ünnepeltem meg:) Innentől egy hétig eseménytelenül telt a nyár, lazítással, mosással , és meccsnézéssel..Ma Roli hazament (ugyanis nem egy városban lakunk), tehát ma először unatkoztam a héten..talán ez magyarázza hogy miért is írok ide:) De szerdán én is követem majd, és most én fogok náluk üdülni:) Mivel más nemigen jut eszembe, leírom épp mire gondoltam...az jutott eszembe hogy szívesen ennék valami nagyon különleges ételt, pl valami indiai étteremben, aztán szívesén elmennék moziba. Persze nem fogok..nemsokára megsétáltatom a kutyámat, lezuhanyozok, és nyugtával dicsérem a napot. Közben ahogy nézem a sok piros aláhúzást, rájöttem mennyire nem tudok helyesen írni:D Ha másra nem,erre jó volt a naplóírás. Hát azt hiszem mára be is fejeztem volna...kellemetes szép éjszakát!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat