Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Miya naplója


Utau Melody [193156 AL], gazdája Miya
2010-07-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193156
2010-07-21

Ez egy másik kis mesém, és van még kettő, és még írogatok. ^^

A kis veréb szemszögéből

Ezüstös fény ragyogja be az utat, ahogy átszögdécselek rajta.
Viharos szél szállítja a tavaszi virágok illatát a levegőben és hatalmas vízcseppek hullanak alá lassan, elszórtan az égből. Nem sír az ég. Biztosan nem. Ilyenkor senki sem sír. Ilyen gyönyörű, gyönyörű szép este!
Egy emberlány kinn játszik valamit az erkélyen. Énekel a szép időben, az esőtől védett helyen, nehogy vizes legyen a gitárja... Eh! Pedig éreznie kéne ezt a csodálatos... jaj! Rám hullott egy csepp!Majd' összenyomta a pici veréb-testemet! Behúzódok ide, hallgatni a leány dalát.. De nem túl közel, nem bízom meg benne...
Jaj! Most nagyot mozdult! Megijedtem! Inkább elrepülök, messze, messze! De még mindig csöpörög a gyöngyeső. Szép, szép, de vizes lesz tőle a tollazatom, azt pedig nem szeretem!
Egy másik erkélyt látok. Ott egy felnőtt nő dohányzik. Pfuj, pfuj! Azt hiszem, belélegeztem! Ez nagyon nem jó! Nem tetszik! Nem kéne ezt csinálniuk az embereknek! Még ha ez csak az ő földjük lenne, akkor megérteném, tegyék csak tönkre maguknak! De én szerencsétlen kismadár mi rosszat tettem...?
Jaj, milyen szép! Az ég! Hiszen ez csodálatos! Most már megszűnt az ezüst szín, arany váltotta fel, s a felhők kéken úszkálnak rajta! Az eső is eláll lassan. A szél is kevésbé fúj. Ez már csak a tavaszi szellő. Milyen kellemes! Éppen szárnyalásra való.
És ezt teszik így tönkre sokan az emberek közül... Ha rádöbbennének egyszer, mit vesztenek így... No de mindegy. Én élvezem, amíg csak lehet!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat