Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

vivijenne naplója


Uborka [120733 AL], gazdája vivijenne
2010-07-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120733
2010-07-27

Kedves naplóm!
Olyan rég írtam,nem is tudom hol kezdjem:) Ami most legelőször eszembejut, az az hogy fáj a hátam, mert kényelmetlen volt az ágy amiben aludtam...de megpróbálok ettől elvonatkoztatni és írok valami értelmeset.
Szóval a múlthéten fesztiváloztam egy kicsit a debreceni Campuson, ami nemvolt semmi:) Igaz, a koncertek negyedére se jutottam el amit megakartam nézni, mert mindig vagy kersetem valakit vagy épp elfelejtettem h hol van, vagy máshol kötöttem ki...de azért jól éreztem magam:) Viszont az utolsó napos szakadó eső, és hogy a sátrunk inkább hasonlított egy medencére, egyáltalán nemtetszett...hát még az hogy mikor összepakoltunk is zuhogott. Na mind1 legközelebb inkább alszok valami wc-ben,de én többet ezzel nem szarakodok...
Tegnap este beültünk a barátaimmal egy bárba, meginni egy sört..életem legrosszabját. Majdnem teljeen elvette a kedvem attól h megint csapolt sört igyak..mint amit kb fél pohár langyos vízzel hígítottak, egy darab buborék meg szénsav nem volt benne, langyos volt és szar ízű..2 kortynál több nem ment le a torkomon. De aztán átmentünk barátnőmékhez pizzát sütni meg iszogatni egy kicsit, aztán játszottunk egy HOTEL nevű társasjátékkal, ami mindig kizsigereli az idegeim:D nemvagyok túl jó üzletember... péneteken pedig megyünk Fehérgyarmatra az osztálytársam és egyben nagyon jó barátom 18. meglepetés szülinapi bulijára:) Az osztáylban körülbelül 12-en vagyunk elég szoros barátságban, és eddig mindenkinek lett valamiylen úton módóm meglepi buli szervezve...még nekemis^^, annyira jó érzés:)

Najó ennyit mára, mert elkell gondolkoznom az élet fontos dolgain.:)
Viszhall!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat