Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
gim|tem

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
gim|tem

Boldog névnapot Neki :)

végeztem az első hetes videóval. majdnem 10 perc. de mikor lementem.. a felénél megáll egy képnél, a zene pedig megy tovább.. most még megpróbálom,aztán feladom..

furcsa érzés.. új emberek.. tényleg más világ.. olyan nosztalgikus, 13-14 éves koromban beszéltem ennyi új emberrel chaten.. talán új barátok.. nem akarnék újakat, de a régiek nagy részével ki tudja,mi lesz.. akik máshova mennek stb.. rossz érzés,hogy ennyi új ember,akik nem ismernek,nem ismerik a múltamat, a régi énemet, 18 évet az életemből.. nagyon furcsa... mintha a régi dolgokat már elvesztettem volna,de az újakat még nem tudhatnám magaménak.. a kettő között, " a semmi ágán ül a szívem".. ilyen érzés.. valakinek biztos jó, néha nekem is, mármint várom, de aztán este mégis rámtör az ilyen depifeeling.. hogy le kéne zárnom ezt a 18 évet,de nem tudom.. hogy hiába írok ki vmit msnre, mert ők újak,ők nem tudják,mit jelent, nem érzik át,hogy egy :) vagy :D v :] között mi a különbség nálam.. hosszú folyamat egy embert megismerni.. nem is lehetséges igazából.. csak részben.. de most megint ezzel töltsek el éveket? és mások is? talán belefáradtam,hogy "bemutassam magam".. hogy a legjobb oldalamat mutassam.. olyan akarok lenni,amilyen, és kész.. nem akarok megfelelni,jópofizni,mert én ugyanaz maradtam,aki voltam.. az új emberek miatt nem változott a gondolkodásom,az értékrendem.. és ugyanúgy el is mondom.. kéne selejteznem msnről kicsit,most, h új emberek vettek fel,mert egy csomó mindenkivel kb 1x beszéltem,mielőtt felvett,és azt sem tudommár,honnan ismerem,kicsoda.. szóval nekik bye.. bár sztem már rég törölve vagyok énis:D najó,ennyi.. majd ezt a szarérzést még kifejtem talán....

Neked pedig kitartást (Nórához grat:F):)


http://www.youtube.com/watch?v=xI-bMq6bGL4
a görög videó

http://tvshowsforall.files.wordpress.com/2009/02/medium.jpg
médium. viasat,minden nap 1-2 és 2-3. nagyon bírom, bejön az egész sorozat,és nagyon szimpatikus a főszereplő és a férje is.. az, hogy egy egész család van benne. aranyosak a képen is, és a házaspár is perfect,tényleg. viccesek,kedvesek egymáshoz,lehetne hasonló házasságom:o :D az a rész volt a legjobb eddig,amikor fiatalkorában álmodta meg a jövőt,és összevissza váltogatták és nem tudtad h most melyik énje álmodja v mivan:D és nem kopogott be a sráchoz,ő öngyilkos lett,és ezért a csaj,akit megölt volna,életben maradt. mindegy hosszú,de jó.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat