Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Miya naplója


Utau Melody [193156 AL], gazdája Miya
2010-07-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193156
2010-07-30

és a következő (és milyen... kreatív címe van, nemde? xD)

A fa

Nemrég kerültem erre a környékre. Kis facsemete voltam még. Kisebb, mint most. Már egészen szépre nőttem. Fes fiatal fa vagyok én, kérem.
Kedves kis hely ez. Aranyos gyerekek röptetnek sárkányt a szeles időben, mosolyognak rám minden emeletes ház minden ablakából, ha megmásznak a gyerekek, hallom a kacajukat, és ha leszáll az este kellemes hangulat önt el mindent. Akkor általában egyedül vagyok. Egyedül? Óh, nem, dehogy is! Hogy feledkezhetnék meg, rólad, kedves barátom, Tűzcsap! Hiszen együtt töltjük az éjszakákat, mikor autók nem járnak, hogy bepuffogják a megszűrt levegőmet! Azt igazán nem szeretem, de elnézhető dolog, aranyosak az emberfajták.
Együtt múlatjuk az időt itt, nem igaz, barátom? Jó barátságban vagyok én már a fűszálakkal és az erre éjszakázó tücskökkel, bogarakkal, sőt, szentjánosbogarakhoz is volt már szerencsém! Sokkal szebben világítottak, mint az utcai lámpák itt! Mint a csillagok a fűszálak között, nem gondolod, Tűzcsap?
Téged meg a kutyák szeretnek, nem? Haha! Hiszen csak viccelek, ne nézz így! Tudom, te emeled itt a színvonalat és véded az emberfajtát, ha rosszat csinál, de mi rosszat tehetne az?
Jaj, milyen aranyos kismadarak! Pici ágakat hordanak a koronámba. Csak nem engem válaszottak, hogy bennem lakjanak? Óh! Ez micsoda megtiszteltetés! Szent mellékgyökérzet! Milyen édes kis madárkák, hogy csipognak, úgy megfognám, megnyomogatnám, puszilgatnám őket! Édes kis lények, ahogy építeznek. Talán lesz szerencsém a kicsinyeiket is látni egyszer. Az kifejezetten aranyos lenne, nem, Tűzcsap?
Nemrég kerültem erre a környékre. De nagyon jól érzem itt magam. Attól, hogy egyedüli fa vagyok tíz méteres körzetben, nem vagyok magányos! Itt van Tűzcsap, a fűszálak, a madarak, bogarak, csillagok, az emberek, kilesve ablakaikból, a város barátságos címere a villanyoszlopon, az aranyos gyerekek, kész tömeget ismerek! És én mindenkit szeretek!

~~
A képen a fácska van, nem a legmegnyerőbb kép, de szerintem nagyon édes az a kis drága! És mellette pajtása. Tűzcsap ^^ (Az autót nem nézni! xD)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat