Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2010-08-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2010-08-11

ma voltam Nora születésnapján. boldogatnekijjee. :) nem fejtem ki a cigis-alkoholizációs mondandómat,mindegymindegy,én még időben leléptem. ;)

most valahogy úgy érzem,jó lesz innen elmenni. a "csapattól". őszintén leírom,olvashatja akárki.. mert ez nem csapat. vannak barátnők, és vannak mások. a csapatnak nem erről kéne szólnia. a csapat az csapat, és rakhatnak melléd bárkit, szívesen vagy vele, mert ő is a csapatod része. az nem csapat,hogy négy puszcsypajti összeáll, és a többiekkel sosem "keverednek", csak együtt futnak, együtt fociznak, véletlenül sem lennének a többiekkel. ez hol csapat,kérdem én. hol?! vagy max akkor lesz az, ha a Mások megunják ezt a kiközösítést,mert talán nevezhetem így,és elmennek.

meg.. szeretnék látni barátságokat 1-2 év múlva.. hogy imádják e majd egymást,ha az egyik elmegy egyetemre.. ha nem lesz minden kézenfekvő.. persze szeressék egymást, én nem ezt mondom.. csak ez a sok, Örökre,Örökre,szeretlek,barátok a végtelenségig szöveg olyan.. nem is tudok megfelelő kifejezést rá. elszáll a széllel. mert kimásolok egy idézetet valahonnan,más szájából, más gondolatait, és leírom, mintha minden egyes szavát komolyan gondolnám. az ember magától nem tud írni az érzéseiről? valami hiteleset? annyi barátságot láttam már tökremenni - az egyik pillanatban ő a legjobb, a másikban kibeszélik, kiabálnak vele - hogy tényleg kíváncsi leszek..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat