Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
beiratkozás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
beiratkozás

bizony. felmentem. találkoztam Adrival:) aztán elmentünk hozzájuk. tök jófej a két lakótársa,de tényleg:D aztán elmentünk a sulihoz és különváltak útjaink. 47,329..:D beültünk nemtomhányan a terembe.. mellém pont az az idősebb elégérdekes emberke.. akárhányszor maga mellé rakta a táskáját v a piáját,mondta h bocsi vagy elnézést v nemtom,pedig 1 méterre ültem tőle,mintha engem zavarna v vmiO_o moondták h ragasszuk a képet az indexbe meg a borítékra.. előttem volt egy ragasztó. kinyitom.. nincs benne semmixD na mondom jól kezdődik:D de azért kaptam jobbról meg balról is utána:D olyan fura érzés-.-" látszik h nem vagyok még lelkileg felkészülve az egyetemre..
körbenézek.. a többségük elsőéves,pár olyan van,aki már máshol tanult stb..szóval korombeliek. mégis olyan érzés volt ott egyedül a sok ismeretlennel, mintha ők egyetemisták lennének,én meg egy kis gimis.. de komolyan.. pedig hát miért lennék én kisebb vagy fiatalabb v vmi.. jó,egy két évvel lehet idősebbek, de nem kéne így éreznem.. olyan furcsa és rossz és wááááh.. :SSS mikor fogok felnőni lelkileg is..?
felhívtam a karcsit,mondta h merre menjek, és há,odataláltam a ferencziek terére (nemvolt bonyolulxD), aztán vhogy jó metróra is szálltam. bemondtak vmit h elővételben kell venni jegyet..akkor lementem..a nő mondta h a buszon vegyek..akkor fel..szóval uuuhhhhh-.- na most ennyire van időm. ez a kurzusfelvétel felidegesít..és hagyján h most,de ha majd versenyjelentkezés lesz és ledob és beszar a netem és wáh..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat