Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2010-10-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2010-10-01

ideje lenne már írnom,nemde?
hjaj..
annyi minden történt 1 hónap alatt.. dehát nincs fent netem,szóval csak akkor tudok netezni,ha a suliba beviszem a gépet..

örülök, h jó a gép:)

szóval. keddi napom. muszájleírnom h emlékezzek,milyen banga vagyok.

hajnali 4

azt álmodtam,hogy mentem a sötét utcán,és a lépcsőn ült egy hajléktalan. olyan volt,mint egy öreg tanár, valami okosságról beszélt épp. gondoltam,majd adok neki sütit. megyek le a lépcsőn, jön szembe egy másik,gonosz nézésű. ő meg szólt a többieknek,és elkezdtek bekeríteni. és jött az is,akit én rendesnek hittem. a gonoszat vmivel orrbanyomtam,és felébredtem. vszínű ezután akartam bekapcsolni a telefonom. pin kód. 06 xy. nem jó. 06 xy. nemjó. 06 xy. nem jó. telefon blokkolva. mia??? hát beírtam a 06ot a 2 másik jó mellé-.- nemtom miért. azt hittem,az a jó,aztán rájöttem, h dehogy.. szóval blokkolta.. nem tudtam hívni, időt sem mutatta.. tollal kifeszegettem az elemet az ottani órából és beletettem egy akksit. bekapcsoltam a laptopot h tudjam,mennyi az idő,és beállíthassam az órát h keltsen.. szóval jó reggel volt.. aztán nyilvános telefonról felhívtam anyát h keresse meg vhol a puk kódomat.. úgyvolt h vivivel találkozunk a ferenc körúton.. de mikor suliból mentem haza, le volt zárva a metró.. mondom csodás.. nagy nehezen hazataláltam gyalog.. de akk rohantam vissza,mert ugye ha nem megy a metró,akkor a vivi sem talál oda hozzám,és akk a sulihoz kell sprintelnem gyalog,h összefussak vele..mert felhívni sem tud-tudom a mobil miatt.. de akkor már ment a metró,szóval ott sétálgattam fél órát..
izgi,mi? wááááá volt:v aztán anya megírta smsben a vivinek,és voilá.

foci: kikaptunk salgóban. nokomm.
mostanában meg a szövetségi kapitány tart edzéseket. az a fura, h nem sok újat tud mondani. színvonal volt tolnán,bizony. :)

lusta vagyok írniiiiii:/ pedig annyi minden történik velem.. pl szétröhögöm a fejem pár órán.. hellast imádom. az a tanááár. wáá példakép meg minden. iszonyatjófej,annyira érdekesen magyaráz.. mindenki röhög,összevissza tapsoljuk,jaj,,legjobbbbbb:D zh.. annyira könnyűt iratott.. (na most jön h elmondom h jajde könnyű,aztán 2es.. dehát csaknem:DDD) hagyta a csoportmunkát is.. én persze nem,mondanom sem kellxP filozófián haldoklom.. pedig azt hittem,érdekelni fog,szoktam gondolkodni az élet nagy kérdésein. de az ilyen "a nem létező nem létezik" dolgok kicsit elveszik az életkedvem is..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat