Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Zsóófi naplója


II. Szent Malter [69494 AL], gazdája Zsóófi
2010-10-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/69494
2010-10-04

Hát OFF vt megint... nem kicsit. Sry. Kicsit nagyon felfordult MINDEN. Minden a kibebaszott világon... :] Ez van. Pörög az élet elég rendesen, gyorsan... És faszán. Csak folyamat bennem van a para... Most fennt vagyok, de mikor lesz a zuhanás? Tudom, le kéne szarnom minden zavaró tényezőt... ez általánosságban megy is. De az agyamon sokszor átfut a már említett gondolatmenet. Aztán persze ezután jön az, hogy ÁÁÁ, LE*AROM, ÉLEK, LESZ AMI LESZ!! És ez jóóó... 1 db-ig, aztán jön megint a para. Azért sztem az már nem vmi előnyös dolog, ha ilyeneken stresszelek... Igyekszem változtatni a dolgokon.
*Mármint a stresszen :D A többi tökéletesen jó így. Vmi csak lesz, mert ugyebár olyan még nem vt, h ne lett vna vmi :D
Mostanában változott a baráti kör... Kisebb lett, nagyobb lett, valaki elment, valaki új. Ez mondjuk midnig így megy... és ezzel nincs is sok baj. Csak néha így elbambulok, és PAFF szembesülök a megváltoztat6atlan ténnyel, hogy bizony AZ ÉLET MEGY TOVÁBB.
Nyomasztó ám vmennyire... mit tudsz tenni? Ellene semmit. Bele kell törődni. Nem véletlenül ismerjük meg az embereket, szerintem (ez saját meglátás) minden ember, hacsak egy homokszemnyit is formál valamit a jellemeden, életviteleden. Talán nem olyan feltűnő, de mégis. Mi kisebb a homokszemnél? Mondjuk 0,01 homokszem. Tehát akkor vegyük úgy, h 1század homokszemnyit, de mégis változtat. Ha szerinted nem így van, akk szted nem így van. Mindenkinek vannak meglátásai, nekem többek között ez. :)


**Ma van a 16. születésnapom :]**

"Egy mindenkiért és mindenki egyért!
Ne aggódj ember, hidd el nincs miért!
Pörög az élet, és a kör végén
mindig megszívja valaki
vagy te vagy én.
Itt vagyunk és elmegyünk,
de össze nem dõl ez a világ.
holnaptól majd velünk vagy nélkülünk
az élet megy tovább!"

*Kerozin: 10 kicsi rénszarvas*

Most jól vagyok. És mégse... :)
Durván változott körülöttem minden, mindenki. És durván változtam én is. Pozitívum v negatívum? Ez teljes mértékben relatív. Szerintem ez csak később fog kiderülni.

Nahátakkor További kellemes napot !!
:)

By: Zs.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat