Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2010-11-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2010-11-27

ki kért minden nap smst? ki kérte h havonta vegyél feltöltőt? igen, a net ingyen van,és ezért itt záporoznak is a levelek,csak gondolom elfújta őket a szél..
nem zsarollak. de végülis igazad van. nem kell h írj. csörgetni Sem. csak látod,te mennyiszer megszóltál amiatt, h hú,nekem minden mindig fontosabb, de te egy mondatot nem tudsz leírni anélkül,hogy ne folytasd azzal, h "fontos vagyok, De még ez és ez és ez is az" és végülis tökre megértem h a sorban én vagyok az utolsó és h ne várjak már el egy levelet sem.
és tudtam,hogy azzal fogsz jönni, h én a szüleim pénzéből élek, és h azt könnyű költeni, csak nem tudom, hogy te érettségi után hogyan is kerestél pénzt,és ki finanszírozta a semmittevést egy ideig. tudom h ez gonosz volt, de igaz,nem?? te sem dolgoztál meg érte akkor.
és igen. mindjárt vizsgaidőszak, stb stb, jobb is h nincs netem, így nem olvasok annyi mindent, és szépen lassan leszokom róla végleg. nem is idegesítem tovább magam..

"tudtommal nem kértem egyszer sem, hogy írj". ezek után rohadtul nincs semmit mondanom. előre is boldog karácsonyt újévet és mindent. szevasz



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat