Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

vivijenne naplója


Uborka [120733 AL], gazdája vivijenne
2011-02-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/120733
2011-02-19

Üdv minden kedves olvasónak!

Először is Boldog Új Évet!:P Nyár óta nem írtam, azóta letelt egy félév az öskolában. Mint előre megmondtam,eddig nem adódtak különösebb gondok abból hogy másik városban tanulunk a barátommal,de persze kis incidensek mindenkinél előfordulnak:)
Nos hogyan is nyugtázzam az elmúlt fél évet? Tanulás szempontjából lényegtelen, azt leszámítva hogy éppen az előrehozott kémia érettségimre készülök...eddig elég silányul állok sajnos. Még hátra van az anyag fele..az első felét 5 hónap alatt tanultam meg, de már csak kettő maradt. Azt hiszem bele kell húznom..
Egyébként nem történt tényleg semmi említésre méltó...minden hétköznapra jut valami délutáni elfoglaltság...edzés, különóra, próba, gyógyúszás...a hétvégéken meg általában próbálok regenerálódni, és Rolival vagyok. Bulizni sem nagyon járok, maximum havonta egyszer..kicsit hiányzik,de nembaj..majd eljön annak az ideje is:)
Tegnap pl egyik osztálytársam 18. szülinapját ünnepeltük, bár nem mentünk sehova bulizni, kb 18-an az albérletében eliszogattunk meg elhülyéskedtünk..vicces este volt:) Rájöttem hogy nemis vonzanak a tömeg szórakozóhelyek.. Miért táncolnék vadidegenekkel a fullasztó melegben miközben beszakad a dobhártyám, ahelyett hogy a barátaimmal beszélgetek..najó:P Néha azért jól esik,de még mindig inkább koncertpárti vagyok.
Apropó koncert..indén nyárra nagyon elgondolkoztam a Volt fesztiválon..kiváncsi leszek mi lesz belőle:)
Hát...megint kifogytam a mondandómból,szóval keresek valami más elfoglaltságot erre a szép napsütéses február délutánra:)

További szép napot!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat