Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
just a day

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
just a day

délelőtt lementem mamámhoz segíteni fürdetni a dédit. és amíg kimentem a konyhába, bejött a gyuri bácsi. hátulról tiszta papa.. és mondta,hogy meghalt a retek pali bácsi. én ugyan nem tudom pontosan,hogy ki volt ő, csak tippként társítom egy archoz ezt a nevet, de akkor is.. és nem tudtam,hogyan mondjam meg a mamának,mert ő persze jól ismerte.. először nem is tudtam..aztán mikor már készültem elmenni.. kérdezte,hogy mi az? és akkor elmondtam.. de annyira rossz volt.. hogy ő még tud nevetni valamin, mert én nem mondom el neki a halált..és mennyire szörnyű,hogy az ő rokonai most nagyon rosszul lehetnek, én pedig "elvagyok".. bűntudatom van, pedig az egész világ helyett nem sírhatok.. minden percben többen halnak meg,és mi mégis eközben is boldogok tudunk lenni..ránéztem a katiék esküvői képére.. és akkor elment a kedvem a jövőtől..esküvőtől..mindentől.. hogy lehetnék én boldog valaha is, ha közben a szeretteim meghalnak? 10 évvel ezelőtt még boldogan és boldognak képzeltem el a jövőt.. most valahogy nem tudom.. mindegy..

mai nap híre.. Ákos nem jön nyáron,mert ugye turné.. viszont télen szívesen jön- a felesége szerint legalábbis. vele beszélt a nő,aki szervezte volna a faddi dolgot.. és akkor megkérdezte a nagycsaládost is, és igeeen. szóval, télen lehetséges,hogy megköszönhetem mindazt,amit a számaival adott. najó,nem fogok csöpögni, de már várom.

a saját anyám pedig kibeszél, hogy én "milyen zárkózott lettem", pedig ugyanúgy élek,mint eddig. időm pedig nincs,ami van, az alatt pedig pihenek,hát mi ebben akkora tragédia?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat