Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
new or old?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
new or old?

nem leszek többé kártyás. beléptetnek vmi csoportba, és így anyáékkal,tesómékkal ingyen beszélek majd. régen erősen tiltakoztam ellene,mert így nem tudom megnézni,mennyit költöttem, és nem tudom visszafogni magam (pl az utóbbi 1 hónapot 100ftal húztam ki). most már örülök neki,mert nem nagyon kell telefonálnom,se smst írnom (max ha a tulajjal egyeztetek v meccs előtt v esetleg h egyesek bejönnek-e órára vagy sem),és így akkor anya se fogja másfél perc után letenni a telefont...talán.
apa mondta,hogy kérhetek új telefont is, ugye vannak "0ftos" akciók stb.. hááát. érvek ide, és oda is. tele van régi emlékekkel, smsekkel, képekkel, eredeti koncertfelvételek: 3 db hillsong united, 1 ákos, 1 régi szolfézsórás kórus,csodákpalotájás mutánshang nóritól; videó Gandiról (3mps), hillsong koncertről is kb 3 mp, ákos koncertről kb 8 mp és egy youtubeos martys-hillsongos videó,amit onnan már letöröltek. nekem ezek többet érnek,mint az eredeti számok, mert ott voltam,én vettem fel,stb. és az smsek. van,amiket tegnap épp szelektáltam. néztem olyanokat,amiket Papa halálakor kaptam, és annyira durva volt látni, hogy 2009esek.. és most már 2011 van.. hihetetlen:/ nemsokára lesz Domi is 2 éve halott..
szóval nekem fontosak voltak az smsek,és habár az összeset tudom fejből, mégis jó látni pontosan, hogy mikor, hánykor kaptam őket.. elhinni,hogy nem csak álmodtam. szóval ezek szólnak a régi drágám mellett. ami már lassan 5 éves,ha minden igaz. vagy 4? nemtudom.. az új mellett pedig minden más észérv. ezen nincs több hely, nem is tud felvenni semmi minőségit, a csengőhangom is ilyen recsegős felvétel. ákos kkoncerten pedig pont kapóra jönne,ha én is felvehetném, mint mások, "legálisan". a dolgot bonyolítja,hogy ugye az mp4em is használhatatlan útközben,csek bedugva hallgathatom, akkor is csak hangszóróval.. és ha ez nagyobb memóriás telefon lenne, akkor hallgathatnám rajta a zenéimet - bár nem vagyok ennek a híve,jobban szeretem a külön lejátszókat valamiért.. de nem akarok most új mp4et kérni - pedig apa felajánlotta - főleg, hogy már a szülinapi ajándékomat is megkaptam februárban (koncert jegy).. szóóóval.. meggondolandó a dolog. én is tudom,hogy nem élhetek örökre ezzel a telefonnal.. és ha az ember elveszti az emlékeit,dolgait, tud nélkülük élni. ha nincs más választása, simán túllép rajta. pl ha elszáll a gép. a képeket,zenéket nem lehet visszahozni, mégis megy tovább az élet. csak ha az embernek kell lemondania róluk, úgy már nehezebb. de nem nézegethetek 18 évesen, 2011ben 2008-9-es smseket, amikbe az van írva, hogy "16 évesen..." .. tegnap hosszabban elmélkedtem a kérdésről, de most inkább megyek, úgyis egy órával kevesebbet alszom. ellenben egyre jobban bírom a facebookos Ákos rajongói brigádot, ha Évin kívül tényleg nem jön majd senki ismerős a koncertre, mégjobban összehaverkodom velük.
na pás.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat