Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
közel a vég..e

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
közel a vég..e

annyi minden történt, amit le kéne írnom.. megpróbálom a fontosabb dolgokat "blogra vetni"..

kezdjük a múlt héttel. csütörtökön megírtam a magyar kombó írásbeli részét, aztán bevásároltam. megcsináltam életemben először a sportszelet sütit, és azt kell mondjam, jó lett. utána kitakarítottam az egész lakást, de tényleg, nem tudom, utoljára mikor esett át ilyen szervizen..:D miután lemostam vizes ronggyal az ablakot, a második rongy, amivel szárazra töröltem volna fekete lett. szóval, nem mostanában voltak az erkélyajtó ablakai lemosva. aztán átcipeltem a konyhából az asztalt a vera régi szobájába, mert ott sokkal tágasabb. persze ez is kommandós volt, mert félúton rájöttem, hogy egyedül be fogok szorulni, úgyhogy át kellett gurulnom az asztalon, sikeresen meg is húzódott a hátam. :D pénteken találkoztam ancsival, gondoltam ő rutinos és odatalál zsófihoz -focis össznépi főzés - de aztán én rántottam le a buszról is, hogy le kéne szállni. odaértünk kb 7re, és még csak akkor kezdtünk el krumplit,hagymát,répát pucolni. talán éjfélkor ettünk,már nem tudom.. fél 2re kerültem haza.. elég érdekes egyének mászkáltak arrafelé, ráadásul pont nem volt nálam a csodaspraym, mert úgy terveztem, hogy én már 10kor "otthon" leszek.

és akkor a fő attrakció, szívemnek kedves nap, szombat.:
egy héttel korábban valahogy bevillant egy ötlet, és tökre fellelkesített. nem tudom, miért van ez, de engem nagyon feldob, ha valakinek örömet tudok okozni - mikor az adrinak megvettük az ákos koncert jegyet vagy éppen ez. és végül rábeszéltem a famíliát a következőre: tolnán megfőzték a halászlevet - nagybátyám ötven éves volt aznap, és nagy halászléfan. felhozták pestre mamámmal együtt, hivatalos volt még a két tesóm és a nagybátyám egyik lánya is. volt pár rizikófaktor, például, hogy már azelőtt megosztottam az 5letet a többiekkel, hogy itthon tutira ledumáltam volna..:D de csak felmértem az igényeket. aztán, kedves istván korábban felvetette, hogy nem akar semmi extrát, ne csináljunk semmit- gondolom az ember nem szívesen szembesül azzal, hogy FÉL ÉVSZÁZADOS, én is ki vagyok akadva, hogy nemsokára 20 leszek wáááh.aztán végül is minden összejött. találtak parkolóhelyet a közelben stb stb, időben felértek, úgyhogy meg tudtunk teríteni. elpakoltuk a cuccaikat, hogy ne legyen feltűnő, aztán jött kedves nagybátyám. mondtam neki, hogy a szobában terítettem meg, mert a konyhában nagyon meleg volt - úgy tudta, nővéremmel meg velem fog ebédelni. erre fáziskéséssel a teraszról előugrottak a többiek:DD aztán lassan megjöttek a fiatalok is, szóval össznépi banzáj volt. hoztak fel sütit, stb stb, kis boldogságot csempészett szürke pesti napjaimba:) de valahogy teljesen feldobott a készülődés, minden, el is vette a kedvem a tanulástól..:D

akkor térjünk át a mára. reggel 5kor felkeltem,hogy még átnézzem.. annyira rossz érzésem volt. az utolsó 2 királyt nem tudtam, a többinél is voltak hiányosságok, és mivel lehetett választani, az árpád-háziakat csak az elejéig tudtam..na a lényeg, hogy utálom ezt az érzést, hogy csomó mindent nem tudok. de hát egyetemen nem ez volt és nem is ez lesz az utolsó ilyen alkalom..:D szóóval. ott voltam 4.nek, de utolsó előttiként mentem be. úgy számoltuk, hogy hunyadi környékét fog kérdezni, azt is néztem át, erre jó, károly róbert.. :DDD az előttem lévő csaj mg elkezdte, aztán mondta, h írja be az egyest, visszajön máskor.. mondtam h nekem még kéne kis idő.... úgyh kiment kb negyed órára:DD addig a sráccal megvitattuk a dolgokat:D bár amit ő mondott nekem, azt nem is hagyta már elmondani a tanár,úgyh a lelkiismeretem tiszta:D elmondtam az elejét jól, ott még ilyen extrákra is emlékeztem a könyvből.. mondta h jó, beszéljek a gazdaságpolitikájáról. okés. utána meg egy kis árpádház. volt pár baki, de nagyjából azt is tudtam. és mondja, h négyes. NÉGYEEES WÁÁÁ. az írásbelim hármas lett, szóval javítottam és ííííí,annyira jó érzés volt kijönniii onnan huh.
és még mindig tart ez az érzés. annyira jó megkönnyebbülni. mert vizsgák előtt annyira tudok stresszelni, h szerintem ez fog a sírba vinni. de tényleg. és a mélyrepülés után ez olyan rakétakilövés egészen a holdig. ahj:))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat