Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2700

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2700

pár perc, és 2700 naposak leszüüünk. de nem gáz, bátyámnak is van tevéje, úgyhogy még minimum kilenc évig csinálhatom legálisan, anélkül, hogy beszólna vki - pl ő. :D

nincs kedvem visszamenni. nincs kedvem a szerdához sem. reggel vizsgázok, aztán kezdhetek tanulni az egyetemes kombóra.. elegem van, hogy minimum 5 évig nem örülhetek normálisan. tavaly is ez volt. wáh. ott ülök majd egyedül, és annyi lesz a nagy parti, hogy engedélyezek magamnak 1 Ákos szám meghallgatást, aztán ülök vissza tanulni. wonderful.

Lola. nem, nem az énekes. anya barátnője. akkora arc..:D eljött vmi papírért, meg nekem is alá kellett írnom vagy 6 papírt - gondolom sikerült mindegyiken máshogyan aláfirkantani-.- . felhívtam anyát, hogy hol van xy papír, és akkor elkezdtek trécselni.
Lola: nehogy azt hidd, hogy tanul! folyamatosan csöngetnek, csak nem akarja addig beengedni őket, amíg itt vagyok. öt fiút zavart ki, mikor jöttem. gondolom anyának mennyivel mehetett fel a vérnyomása. semmivel, de azért vicces volt, ahogy előadta:D

csuklóm. a jobb, persze. ebből is elegem van. már régóta van vele vmi gond. tulajdonképpen fáj. ha körbe"tekerem", állandóan ropog, érzem, hogy kiakad egy csont, aztán visszamegy. de annyira nincs rendben valami.. az oké, hogy sokszor rossz érzés, és fáj, de pl akartam fekvőket csinálni, pontosabban megnézni, hogy tudok-e vele - készülvén az edzőtáborra - és nem. lementem, de amint a kezeimre helyeztem a súlyom (pedig még csak be sem hajlítottam a kezem), annyira megfájdult h szinte összeestem. szóval valami valamit nyom, és ez lehet a probléma. örülök neki. nem tudom, pontosan mi a baja és hogy ez meddig lesz így, vagy meg kéne mutatnom orvosnak, de.. nem akarom megműtetni:v de közben meg fáj, és nem normális, hogy mindig ropog és még sima támaszkodásnál is bexarok tőle.

meg lehet tenni a téteket, hogy átmegyek-e a kombón vagy sem. vagy akár leszűkíthetjük az írásbelire is, mert ha ott bukta, akkor szóbelire már nem is mehetek. szerintem százszoros szorzót fizetnek az "átmegyek" eshetőségre. de ha nem sikerül, akkor következő héten kell mennem, és akkor már három hétig fogok fent dekkolni egyedül. a totál "ingerszegény" környezetben. se tv, se net, egyedül a rádió az, amit hallgatok. pl reggel a morning show,ha épp eszembe jut. be kell vallanom, szét röhögöm a fejem rajta, pedig nem vagyok balázs fan.
(most erről eszembe jutott a focis beszólások, amiket felírtam - nem tudom, hogyan kapcsolódik ideO_o:
arról volt szó, hogy a kézis, akivel fociztak egyik nap, mihály nevet viseli, és Annának ez nem volt szimpatikus, erre Ancsi rákontrázott, hogy a misi sem jobb:
Anna: Mihály? de az olyan.. hát, háááj..
Ancsi: mért? akkor meg Misi - pisi. élőben jobb.)
szóval rádió. szerdánként a lánchíd rádión - ilyen is van:D - azt hiszem 9től megy egy műsor, és ott már leadták a manafest egyik teljes albumát, mindenféle kommentár és reklám nélkül. nagyon meglepődtem, mikor kapcsolgatok, erre manafest. mondom nofene. megvárom a végét, erre a következő is az:D játszottak már planetshakerst is, aztán a nemtudomkitől a never let go-t, amit igazából én más feldolgozásában ismertem, ja és persze superchicktől a cross the line-t, azt hiszem, ez a címe. feldob, hogy ismerős számokat hallok végre valahol, nem pedig csak a béna "slágereket". arról meg már ne is beszéljünk, mikor kapcsolatom, és ÁKOS. mikor csütörtökön jöttem haza, a buszon az induljon a banzáj ment, 200wattos mosolyom is lett hirtelen:D gyorsan bekapcsoltam a mobilon a rádiót, de nem sikerült megtalálnom:@ nem mintha nem lenne meg, de rádióban hallani valahogy jobb:D

és igen, ma is profi voltam. mamánál ebédeltem, fagyasztott le nekem cuccost, hát nem ott hagytam? este visszatekertem. nem volt otthon, alig találtam meg a mélyhűtőben (nem vagyok béna, de volt kettő is). a telefonját persze otthon hagyta, úgyhogy nem tudtam telefonos segítséget kérni. pont mikor mentem el, akkor jött meg,úgyhogy happy end, de azért na.

páál katóóóó péter jó reggggeelt. még mindig nem írta be a jegyem a kató, és elegem van már belőle, de úgy igazán! minek stresszel még? adjon egy négyest aztán viszlát, csak írja már be... ha szólás után is elfelejtette MEGINT a dolgozatomat, és még mindig ott porosodik valahol, akkor .............................

na azt hiszem kiírtam magamból a mai napot, 2-3 hét múlva jelentkezem - aztán megint 2 hét múlva, immár barnábban, vagy sósabban.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat