Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lujzi naplója


Rudolf Gergely [48045 AL], gazdája Lujzi
06-13-Karma

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/48045
06-13-Karma

kaptam egy hírlevelet.... olvasom a cikkeket.....
horoszkóp... homoszexualitás..... vmi gyilkosság..... nemtom.... tuddmeg a karmád.....
faszt se érdekel akarmám-görgetem fel.... majd vissza....

A te karmád...... hát igen, ennyit erről.....

A múlt

Előző életedben nő voltál. Az időszámításunk előtti második században, Rómában születtél, egy sokgyermekes családba. Apádnak kocsmája volt, melynek bevételéből csak a legszükségesebbeket tudta biztosítani népes családja számára. Mikor felnőttél, puszta érdekből hozzámentél egy gazdag kereskedőhöz. Energiáid nagy részét a ruhák és ékszerek beszerzésére, valamint a korabeli társadalmi eseményeken való részvételre fordítottad. Emiatt az időközben született gyerekeidet is elhanyagoltad. Egyiküknél a kezdődő betegség tüneteit sem vetted észre, így hamarosan meg is halt. Ez sem volt elég ahhoz, hogy magadba nézz, és még inkább a külsőségekben kerested a boldogságot, amit sosem találtál meg.
A jelen

Ezt az inkarnációdat az állhatatosság és a felelősségvállalás határozza meg. Kitartó munkádnak köszönhetően biztos léptekkel haladsz előre a karrieredben, ráadásul az emberekkel is kitűnően bánsz. Pozitív visszajelzésekben nincs is hiány, olyannyira, hogy idővel akár függővé is válhatsz az elismeréstől. Emiatt hajlamos lehetsz a munkádat a szociális kapcsolataid elé helyezni, az ily módon keletkező érzelmi űrről pedig próbálsz nem venni tudomást. Erőfeszítéseid eredményeképp anyagi helyzeted stabil, idővel akár kisebb-nagyobb vagyonra is szert tehetsz.

Bár valójában nagyon is mély érzésű ember vagy, szükséged van arra, hogy bizonyos kereteket állíts fel az életedben. Így a párkapcsolatot egyfajta szerződésnek tekinted, egyértelműen meghatározott szabályokkal és kötelezettségekkel, ami a másik felet általában nem teszi felhőtlenül boldoggá. Gondot okozhat az is, hogy a társad iránti szeretetedet és ragaszkodásodat hajlamos vagy indirekt módon, főként gyakorlati jellegű dolgokban kinyilvánítani.

boldogan halok meg.....mostmár főleg.....
furcsa volt ma.....
furcsa minden nap mostanában......

futok gyáván, futok merészen,
habár előre jól tudom,
nem érhetem végét egészen

s bárhol bukom, felén bukom
s e súlyos álmok összezuznak
s maradok majd a féluton,

Mig a végetlen portikusznak
egyhangu oldalívei
rejtett forrásu fényben usznak.

...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat