Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
játsszuk el..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
játsszuk el..

(from 20, mert akkor nem mentette)

..azt, hogy élünk és nem lehetne másképp..

nem tudom elképzelni a jövőmet. talán, mert nem is lesz?
ma elütöttek egy nálam két évvel idősebb lányt tolnán, és meghalt. elvileg egy részeg srác volt, a lány a cukrászdába ment volna dolgozni délelőtt (reggel?). az adatlapja szerint jegyes volt egy fiúval.
hát ennyi az élet.. felkelsz, élsz, meghalsz. már évek óta azt érzem, hogy "én idelenn idegen vagyok".. és nem tudom, meddig maradok, meddig maradhatok. betegen halok-e meg, elütnek vagy megölnek.. belegondoltam, mit is csinálhatnék, ha tudnám, hogy már csak 2 évem van hátra. és tulajdonképp semmit. mert nem érzem jól magam ebben a világban. annyi hazugság vesz körül, hogy hányhatnékom van az egésztől. nincs egy teljesen, igazán őszinte barátom se, csak én vagyok magamnak. mindenki szerepet játszik, csak én sajnos mögé látok, és így nem túl hiteles az egész. néha becsukom a szemem, és nem akarok tudomást venni a valóságról, csak egy kicsit boldognak lenni. de hát milyen boldogság az, ami hazugságon épül? semmilyen. szóval újra kinyitom a szemem, és látom, hogy ez a rengeteg szenny még mindig itt van, és törődnöm kell vele. nem csaphatom be önmagam egy kis boldogságért.. nem. néha csak azért nem akarok tudni dolgokról vagy próbálom elfelejteni, hogy ne kelljen még több embert megutálnom. ez is milyen már?
jó lenne őszinte emberekkel élni :) nem csak egy színjáték nézőjeként, akit hülyének néznek, de mégis a színfalak mögé lát. látja a súgót, a puskát a padlón, egy hajtincset a paróka alatt, a ráncokat a simára sminkelt arcon.
régen azt hittem, csak "üldözési mániás" vagyok.. hogy olyan jeleket veszek észre, amiket más nem és amik a jövőt is "megjósolják".. egy-két ilyen megérzésem be is jött.. szóval attól, mert nem kérdezek, attól, mert nem beszélek, még látok. csak nem akarok ennek a hülye világnak a részese lenni.

21.
az élet igazságtalan. valaki meghalt, mert dolgozni ment reggel. én élek, mert az ágyamban feküdtem. van, akinél valami nem baj, mástól pedig roppant köcsögség.

tegnap este voltunk aidán. egész jó volt. bár én feke pált vártam, mert neki nagyon jó hangja van. oláh ibolya pedig jó énekes, de "csapnivaló színész". utána volt egy kis tűzijáték. de legalább találkoztam 2 unokatesómmal, a másikkal (+férjével) pedig végigálltuk, úgyhogy legalább volt egy kis "családépítés". :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat