Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
i should..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
i should..

jó lenne leírni a napjaimat.. pedig már net is van az albérletben.. de valahogy nincs hozzá kedvem.. pedig imádom visszaolvasni a régi dolgokat:) néha pedig kevésbé..
rajta vannak az Ákos ügyön:) ha belegondolok, olyan "melegség" fog el.. mint amikor az ember nagyon vár valamit, de közben mégis fél, hogy hipp-hopp elmúlik vagy csalódik.. de nem is benne csalódnék, csak inkább abban a csodában, aminek Őt képzelem:) de addigra már meg lesz az aréna koncertes dvdm, a bögrém, és oda-vissza leszek az örömtől =)
a tanárokat, új órákat is jellemzem majd, DE NEM MA.
23:19 és fáradt vagyok. csütörtökön a 9-es busszal jöttem haza (annyira rendes és jókedvű sofőrt fogtam ki, hogy az valami eszméletlen! szekszárdon bemondta a mikrofonba, hogy nemsokára megérkezünk, akik itt leszállnak, azoknak további szép napot.. milyen kevés is elég ahhoz, hogy jól induljon a napom:) ), mert sportorvoshoz kellett mennem, és kb fél2-2 körül értem haza, úgyhogy csütörtök, péntek, szombat, vasárnap itthon. 2 szemináriumra így nem is tudtam bemenni, úgyhogy már van 2 hiányzásom:o . sportorvos megkérdezte, hogy kérek-e igazolást a suliba.. :DD
kedden este 9-kor kezdődik az első meccsünk.. szerintem össze fogok esni a fáradtságtól O_o

ma 2 éve, hogy a papa rosszul lett.. annyira emlékszem arra a napra is.. mennyivel másabb lennék én, és másabb lenne az életem, ha még itt lenne..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat