Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
szemelvények BÉletéből

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
szemelvények BÉletéből

igazán öreg vagy már, gondoltam leírom, jobb, ha minél előbb szembesülsz vele. béres porcerő tabletta talán segít! :))

23:14. még vissza van kb. 60 oldal a könyvből, de már így kis 2 oldalt gépeltem belőle.. úgy érzem, ez hosszú kiselőadás lesz.. dreska imádni fogja! ahogy a többiek is. biztosan..

lássuk csak. megvertük a galaxist. végre valami jó:) előtte kikaptunk a fraditól, pedig odalátogatott minden szurkolóm.. karcsi, nóri, adrii, kuci,csongor, száni. így legalább van indokuk, hogy miért nem jönnek el SOHA TÖBBET. :D

az egyik magyar minoros szemináriumon vagyunk kb.. tizenöten, nem tudom. ebből összesen egy srác. na de ő! valamiért annyira hasonlít heath-re.. persze nekem szinte mindenki hasonlít valakire, úgyhogy nem vagyok mérvadó, de olyan "szomorú érzés", mikor óránk van..:( emlékszem még a tesi órára, mikor a réka mondta nekünk, hogy meghalt. mi meg nem akartuk elhinni. jól van, ennyit az érzelgősségről!

csütörtök este szembejött velem a nypsz-os tanárom. ráköszöntem, ő meg 2 mp-re lesokkolódott, mert legyünk őszinték, az ember ebben a ..... nagy pesten nem számít arra, hogy ismerős jön vele szembe.. főleg nem egy diák, akit minden valószínűség szerint meg sem jegyzett. na mindegy, én megpróbáltam. egy másik nap a volt tanárom sétált el mellettem (akit a tv-ben is szoktam látni). szintén köszöntem volna, de még a közelembe sem tekintett, úgyhogy "tovabillentem".

egyszer majd, ha nagyon unatkozom, kielemzem a mostani tanáraimat is, első félévben talán vizsgaidőszak közben lett rá időm..:D csak emlékezni akarok majd x év múlva.. még év elején megláttam az egyik 2. féléves tanárom, és NEGYED ÓRA kellett ahhoz, hogy eszembe jusson a neve.. szörnyű vagyok.

a lakás pedig szuper lett, már nem utálok ott lenni. kuci is aranyos, internet is van - ami mindig este 6-kor halálozik el, na meg persze máskor is, random időpontokban.. - talán ezért is elviselhetőbb az ottani lét. ma délben értem haza 2 hét után, holnap este már mehetek is vissza, mivel vasárnap meccs van.

megjött a rossz idő, éljen. ma esőben sétáltam le a mamáékhoz. mikor közben zenét hallgatok - főleg visszafelé, sötétben - a fejemben szinte videoklippet rakok össze mindig.. így nem annyira érthető, de gondolom más is csinált már ilyet.. pesten ez lehetetlen, mert nem sétálhatsz egyedül sehol. vagy ha mégis, minimum ott terem egy fazon, hogy leszúrjon és megerőszakoljon. (elvileg pár hete megkéseltek valakit a környékünkön, köszönjük a megnyugtató infót kucinak!)

de múltkor átsétáltam a petőfi hídon, mert megvártam 2 villamost is, de tele voltak amiatt a hülye program miatt.. úgyhogy a végén szinte már begörcsölt a lábam, úgy siettem..

na jó, mindjárt szétesek, úgyhogy egy időre kiírtam magam. jajj, ki ne hagyjam panaszaim sorából a jobb csuklóm, ami megint úgy fáj, hogy csak komoly kínok közepette tudtam kimászni a kádból.

gnight



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat